Aku Pakai Tudung Shawls Fareeda

Author : Cik Rose Cute | 2:37 PM | 23Total Comments |
First Time pakai tudung fareeda....harga mahal tapi berbaloi ler....hihihi..tudung yang aku pakai nie jenis tudung fareeda shawls...

Memang mudah di pakai dan di bentuk...

Kalernya pun cantik....aku suka sangat2....


Waktu nie makan Kfc dekat Telok Panglima Garang...lupa pulak nak snap gambar kfc yg terbaru tue...rasanya memang sedap untuk orang dewasa....pada pendapat aku la... budak2 yg tak suka pedas tak payah order ....nanti membazir perisanya memang pedas sikit...anak aku punya...incik hubby order yang original punya ayam...

See budak dua orang memandang ke luar cermin....kitaorang pilih tempat tingkat atas...tak ramai orang  dan privacy sikit hihihi

My Note:Tudung fareeda yg aku pakai tue sebenarnya aku tak beli online okey....sepupu aku yang jual kat aku...dengan harga rm 100....Sebab dia kesian kat aku...akukan surirumah sepenuh masa mana mampu beli tudung yang mahal2kan....kikiki....Tapikan hari tue  my birthday...incik hubby nak hadiahkan tudung fareeda  yg jenis tiga layer...tapi terlambat sikit dah ada orang beli...tak dapatlah hadiah tudung fareeda....konon2 nak buat surpriselah untuk aku...hihihi....tapi dah tak ada rezeki huhuhu....Nasib baik ada sepupu yang baik hati....Terima kasih sepupuku....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. tudung die mmg cntik.. :) cousin duk gile beli hari2. grrrr..

    akak xpe la muke sesuai.. nani teringin nk pakai awning tp muke xsesuai.. >.<

    ReplyDelete
  2. salam k.cr..
    hihi..bergaya dgn tudung baru..
    tak mampu nk beli.. mahal.... :(

    ReplyDelete
  3. Cantik tudung. Klo beli kat butik harga tak der lah mahal macam online.

    ReplyDelete
  4. wahh tudung magal tu... tp biasa la kalo tudung mahal tentu la cantik, selesa.. mmg puas hati la.. berbaloi la dgn hrga..

    p/s : haa.. deqla nk tajuk entri dlm kotak, maknanya ada background la.. bukan yg mcm skng ni dok kat luar.. lg 1, font tajuk tu x kecik.. pelik la deqla punye jd kecik.. tapi bila bukak smua besar lak font tu..eh phm tak? hihi..

    ReplyDelete
  5. biar betul kak harga tudung tu?
    sy mmg x tau sbb sy ni peminat tudung bawal..

    ReplyDelete
  6. dana lum penah lg try beli tudung or shawl fareeda, lum kesempatan menjenguk kedainyer... skrg nih yg biasa belitudung DNE je, harga pun tak semahal fareeda kalu beli online baru rm130-150 gitu...

    tp mmg cumei tudung akak tuh tau

    ReplyDelete
  7. bestla dapat tudung fareda, sape nak kasi kan cik rose, bertuah sapa yg dapat... hehehe.. tgk cik rose pakai mmg kene la... berbaloi kan tgk harga la kan cik rose...

    ReplyDelete
  8. saya tak reti nak jaga tudung instant..sllnya nak pakai tudung instant saya pinjam kat emak atau adik hehehe

    ReplyDelete
  9. jemput join contest saya dear

    http://tsukinano.blogspot.com/2013/04/cuticuti-giveaway-diari-aima.html

    ReplyDelete
  10. Takpe la CRC, kakpb ni pun tengok je org pakai. Kekadang rasa mcm membazir je beli beratus2. Sygnya tudung Fareeda ni agak pendek kan? Mungkin satu hari nanti terpakai juga. Tapi kakpb ni suka yg simple2.

    ReplyDelete
  11. baru tahu fareeda pun ada shawl rupanya...

    ReplyDelete
  12. tudung ni mmg mahal tp cantik :)

    ReplyDelete
  13. KZ tak beli tudung mahal2 giler ..ye lah, KZ kan surirumah tak kan nak ke pasar pakai tudung glamor..tapi kalau selesa dan cantik memang berbaloi membelinya.

    ReplyDelete
  14. cantik akak pakai tudung camtu. cikna tak sesuai kot tudung awning. huhu..

    ReplyDelete
  15. mmg cantik tudung tuu tapi mahalnyer...hihih..izan xsesuai pakai yg ada awning...

    ReplyDelete
  16. cantik..tapi mmg mahal gila...
    Nur pakai bawal je sekarang.. :)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum rose...cantik la tudung nyer...:)

    ReplyDelete
  18. nice tu tapi haraga tertelan air liur ..haha

    ReplyDelete
  19. tahniah ya..sungguh indah laman ni, berseri2..maklumlah orang pandai menghias. Alhamdulillah dengan kemahiran yg ada.tumpang happy, suatu masa boleh ajar ya...

    ReplyDelete
  20. wah cantik bergaya akak. tapi mahal sgtla tudung ni kak. paling kurang pn solehah tgk atas rm90. parah duit ni

    ReplyDelete
  21. lawa cik rose dengan tudung fareedA..SAYA TGK KEPSI BARU JADI TAK TERINGIN NAK ORDER...RINDUNYA HOT N SPICY :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠