Header Miss Banu Dah Siap...

Author : Cik Rose Cute | 12:25 PM | 17Total Comments |
Tak tahu ler adik banu kita suka ke tidak huhuhu....buat masa sekrg tuelah terlintas di fikiran nak design hihihihi...harap2 adik banu kita sukalah ya....Kalau nak ambik header nie klik 1 kali ya banu....baru dapat saiz sebenar header yg banu nak tue.......pastu baru save....ya dik...kalau tak suka pm akak...akak boleh design lain hihihi



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. sm je dgn pic akk kt sblh ats tu ;-)

    ReplyDelete
  2. bertuah pandai buat header dan hias blog utk orang lain...
    akak ni utk diri sendiri pun tak lepas, hehe..
    tu ler blog akak cuma header tulisan aje, kehkeh...

    ReplyDelete
  3. cantikkk !! kakak , Deq Ra nak tanya..cmne nk letak bunga-2 kat header tuh??

    ReplyDelete
  4. chantekk sesuai ngan miss banu..tapi nurul suka sangat ngan header blog CR

    ReplyDelete
  5. okey kak tQ..CANTIK dah header tu hihi

    ReplyDelete
  6. design akak memang terbaekkk!!

    ReplyDelete
  7. ala comelll....

    free nanti nk tempah jugalaaa=)

    ReplyDelete
  8. sesuai tu dgn blog miss banu.

    jgn lupa bg alamat kak. ;)

    ReplyDelete
  9. comey je..simple dan mengancam :)

    ReplyDelete
  10. salam k.cr..
    cik banu peminat pink ke.?
    erm... kemas & cute! :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠