Edit Blog Mummy Rina Zone

Author : Cik Rose Cute | 5:02 PM | 13Total Comments |
Jom! cuci mata kat blog Mummy Rina Zone  macam2 ada kat blog tue...Sekarang blog tue dah bertukar kaler dulu kaler pink terang kot...sekarang coklat campur pink....blog tue design ala2 blog aku kikiki...nurul yg nak...

http://3.bp.blogspot.com/-ZD948bzq-mM/UW1MURyCwjI/AAAAAAAADVM/pAaLkVdsSGg/s1600/11.png

Header Mummy Rina Zone

http://i.imgur.com/wByQii7.png
footer Mummy Rina Zone

Apa tunggu lagi jom! terjah...Boleh tengok full template yg aku design tue hihihi...Kalau korang nak terjah klik kat atas Mummy Rina Zone okey...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. cantiknya templete.. dik, wp blh bikin?

    ReplyDelete
  2. comel x) Tak reti nak edit macam ni.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. cantik design blog bole edit saya punya tak?

    http://iu-hazirah.blogspot.com

    https://www.facebook.com/pages/Iu-hazirah/510230995666977?ref=hl

    nanti bagi tau ye kt page saya

    ReplyDelete
  4. cantikkk..okeh ni nak pegi terjah sat :)

    ReplyDelete
  5. cutenya! hmm..blh tanya tak? Cik Rose edit blog, pkai template bru tu eh? sya x brapa pandai nak edit blog guna template bru tu...blh bgi tips tak? ;)

    ReplyDelete
  6. Salam K.CR..
    cantik kombinasi kaler tu..coklat pink :)

    ReplyDelete
  7. lepas ni,..tentu blog CR akan bertukar lagi kan... huhuhu..

    ReplyDelete
  8. coklat + pink sweet la kak. ;)

    ReplyDelete
  9. wahh cantik la..kalo deqla nk jugak bole? haha.. suka la tgk background post title & sidebar... ;)

    ReplyDelete
  10. cantik, nak order gak bole tak?
    RM bape klu full?

    http://iu-hazirah.blogspot.com

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠