Edit Blog Harabogi

Author : Cik Rose Cute | 1:03 PM | 11Total Comments |
Assalamualaikum
Alhamdulilah siap akhirnya blog harabogi...selesai di edit....takla lama sangat just 2-3 hari sebab kena tunggu waktu kelapangan aku....Sekarang syifa suka menyibuk dekat komputer...maka jadilah blog yang cute ini hehe..
tema blog: owner blog tak kisah janji ada salji...
so aku edit ikut selera aku sendiri...
nak tengok lebih dekat [SINI] jangan lupa follow tau :)
 
Nak sambung balik edit blog....mungkin kelapangan..aku terjah blog korang...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. alhamdulillah siap... hihi... dah berapa byk kan akak edit blog org.. mmg ramai la tu suka hasil keje akak...

    p/s : akak, deqla nk mintak tlg akk editkan background tajuk entri..bole?? berapa hrganya tu??

    ReplyDelete
  2. salam K.cr..
    kaler biru.. i like it! :))

    ReplyDelete
  3. bagunya kalau tema ikut suka hati kan kak.. akak da try template baru.. ajar saya..

    ReplyDelete
  4. wajah baru template kod html tu buat pening laaa... cr camana nak edit ?

    ReplyDelete
  5. tgk header pun dah tahu peminat k-pop ni...

    ReplyDelete
  6. tahniah,semoga gembira pemilok blog tu.nak terjah jg ke sana ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠