Make Over Blog

Author : Cik Rose Cute | 1:30 PM | 16Total Comments |
Assalamualaikum....

Semalam aku tak tulis entry sebab sibuk mengedit blog...Akhirnya blog2 tersebut sudah siap aku editkan....tuan punya blog belum tengok lagi....Mudah-mudahan tuan punya blog suka....Tema pilihan
http://2.bp.blogspot.com/-ruedUZED2DY/UXE-lWxhT8I/AAAAAAAABTM/xCLaE-EH4Mw/s1600/12.png

1st blog
Warna tema blog : purple/blue or pape kaler s long not pink

http://1.bp.blogspot.com/-3atIgU4Srck/UXJJdeSnM4I/AAAAAAAAAEQ/TWrZ_CbH6p0/s1600/10.png
2nd blog
Warna tema blog : s long not pink n black! hehe..

Empunya nama tuan blog ialah Cik Ena....Kalau korang nak ke blog dia just klik header di atas ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. Hoho makin bertambah maju businessnya dan bertambah rezekinya. Chaiyok, chaiyok Cik Ros.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum rose...wah cantik2...;)

    ReplyDelete
  3. kreatiff betul cik rose ni.... hihi...

    ReplyDelete
  4. wahhhh. bile la nak make over blog jugak ni. :)

    ReplyDelete
  5. Salam.. akak, nak buat jugak, maksu izan selalu promote, actually current blog ni mmg dah lupa siapa yg tolong edit, nak kekalkan, just nak edit header tu je tema yg sama jgk purple pink,,, boleh ke? Nak email address..

    ReplyDelete
  6. memang terbaik lah che ros

    ReplyDelete
  7. wah makin laris nie hasil edit CR..

    ReplyDelete
  8. dah kiut2 camni mesti suka punya.. ;)

    ReplyDelete
  9. like serious?! sure la ena suke k.rose! ena outstation so mmg x dan nk belek blog.. today br dpt tgk btol2..1st time rase cam btol ke ni blog ena?? wahhh..suke sgt! tq kak! :) im so hepi! (^_~) kwn2 moh la singgah blog ena.. hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠