Isu Norman KRU Di twitter

Author : Cik Rose Cute | 10:53 AM | 24Total Comments |
Assalamualaikum....
Banyak hari jugak aku tak update blog....sorry untuk ahli geng GSF ya...dalam beberapa hari nie...aku sibuk edit blog....faham2 jerlah hihihihi...

Okey,hari nie nak share status yang menjadi isu hangat tentang Norman Hakim twit status di twitter...jom kita baca...

Artis Respon Kenyataan Norman Kru – Kenyataan yang telah ditulis oleh Norman Kru mendatangkan pelbagai reaksi daripada pihak diluar sana. Kenyataan yang ditweet oleh beliau berbunyi industri muzik dan perfileman tempatan akan musnah jika PAS memegang tampuk pemerintahan negara.
Artis Respon Kenyataan Norman Kru
Artis Respon Kenyataan Norman Kru
Kenyataan tersebut turut menarik minat penyanyi, Faizal Tahir dan Hafiz Hamidun serta pengarah Ahmad Idham untuk turut memberi komen terhadap kenyataan Norman itu.
Faizal Tahir menerusi akaun Twitternya menulis, “Some people have seriously got to be kidding me by saying industry filem dan muzik akan hancur kalau bertukar tangan pimpinan.”
Artis Respon Kenyataan Norman Kru
Dibawah merupakan kenyataan daripada Ahmad Idham dan Hafiz Hamidun.
Artis Respon Kenyataan Norman Kru
Artis Respon Kenyataan Norman Kru 

Tak patut Norman Kru buat status seperti itu...nampak sangat norman berfikiran cetek huhuhu.....jgn pikir kita akan sentiasa berada diatas.....Hanya sekelip mata sahaja ALLAH akan mengambil apa saja yg di limpahkan rezeki ke atas kita....Aku sokong dengan Faizal Tahir hihihi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. Salam Rose...payah klu org berfikiran cetek ni,betul tu,rezeki ada dimana2 di bumi Allah yg maha luas ini.

    ReplyDelete
  2. tu la.. macam BN yg bg mkana kat dia.. dia taubat dan mengucap balik.. boleh jatuh syirik dalam tak sedar silap2.. huhu

    ReplyDelete
  3. haih...janganlah sampai semuanya nak dipolitikkan... dan janganlah campur adukkan kan...

    ReplyDelete
  4. FAIZAL IS THE BEST LA..BERFIKIRAN JAUH..

    ReplyDelete
  5. tula trkjut jgk bca dia tlis cmtu..rezeki di tangan Allah..;-)

    ReplyDelete
  6. Rezeki di ditangan Allah,tawakal sepenuhnya..

    ReplyDelete
  7. cetek atau tidak hanya dia yang tau..huhu

    ReplyDelete
  8. alahaiii mcm2 la... marah org pas nanti nih...hihihi...

    ReplyDelete
  9. dia entah ape2 kan ..
    mental koot huhuhu

    ReplyDelete
  10. PENDAPAT MASING2 KAN..TP ITULAH BILA NK BERKATA FIKIR DULU AKIBATNYA..

    ReplyDelete
  11. salam K.CR..
    huhuh..ade terbaca psl ni.. erm..
    itulah dia..

    ReplyDelete
  12. hurmmm...tengah panas kan isu ni skrg...

    ReplyDelete
  13. betul cakap faizal tahir tu. rezeki tu Allah yang beri. Bukan BN, PAS, PKR atau sesape yg beri.

    ReplyDelete
  14. over norman ni..
    fikir sempit & tak matang

    ReplyDelete
  15. taktahu nak komen apa pasal artis ni

    ReplyDelete
  16. memang tengah hot ni citer ni. hehe..

    ReplyDelete
  17. ade kaitan ke industri muzik & perfileman dgn politik....huhu
    no comment

    * datang membalas kunjungan dan follow sini jugak!
    salam ukhwah utk tuan rumah....hehe:)

    ReplyDelete
  18. biasalah tu.kadang2 bendamain tulis je tak fikir dulu.sbb artis jadi la isu...:)

    ReplyDelete
  19. sepatutnya sebagai public figure tak perlulah kot nak ulas apa2 pasal PRU ni..

    sbb skrang tgh panas..bila tulis tanpa fikir panjang, tanggunglah padahnya..

    ReplyDelete
  20. Sokongan 100% ngan bidasan depa semua tu...seandainya ditadirkan Allah pada norman dan KRU, kalau nak hancur skang pun boleh..

    ReplyDelete
  21. Hihihihi...dia org kuat BN kot....
    Ni ler politik...

    ReplyDelete
  22. tak patot le komen camtu...
    tak suke le...
    isk2!! leh la dia pikir camtu...
    cetek akal betol...
    grrrr....

    ReplyDelete
  23. Tak patut Norman KRU ckp mcm tu.. Mgkin mata hati dia belum celik lagi nak tgk rezeki tu di tangan Allah.. Majikan ke, pemimpin ke.. semua tu hanya medium untuk menyalurkan rezeki Allah.. Yang baik datang drpd Allah yg buruk juga datang drpd Allah namun disandarkan kpd kita.. Bawalah bertaubat :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠