Dapat Gift Dari Chic Na

Author : Cik Rose Cute | 3:02 PM | 13Total Comments |
Terima kasih banyak2 akak ucapkan buat Chic Na  kerana kasi gift yg comel untuk akak....hihihi...Gift tue sampai petang semalam...hari nie baru nak citer...semalam sibuk sikit edit blog nurul....

Cutekan....simbol kek hihihi...siap ada nama ros kat situ...Chic na kasi gift nie...mungkin sempena birthday aku bulan lepas...Tak sangka ada jugak orang nak kasi gift kat aku...rasa malu pulak....(terus tutup muka) kikikiki...Untuk pengetahuan korang chic na nie adalah pembuat coklat dan menjual secara online...kalau korang terasa mau makan coklat jom terjah blog Chic Na atau The Coklat Shop  (Facebook) kasi promote sikit kikiki...

Blog nurul dah siap...inilah waktu aku terjah blog korang..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. comelnyaa... cup cake pink gituu,. hehe

    ReplyDelete
  2. mmg cute la.. deqla x dpt pun hadiah besday dari cikna.. huhu... ;)

    ReplyDelete
  3. kina dapat jugak...comel kan kak:)
    huhu:)

    ReplyDelete
  4. Salam K.Cr..
    comel keychain tu la... :)
    tahniah :)

    ReplyDelete
  5. yeah..kita dapat hadiah yg sama..cuma cup cake tu cikna buat fm tuk izan..hihihi

    ReplyDelete
  6. hihi.. simple2 je kak utk kenangan. mmg hadiah birthday la tu. ;)

    ReplyDelete
  7. feltcraft kan. mesti chic na buat sdiri. ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠