Syifa Dengan Tab Galaxy Note

Author : Cik Rose Cute | 1:41 PM | 23Total Comments |
Hari nie hari rabu ya...cepat betul waktu berputar.Rasanya baru semalam hari isnin....huhuhu...

Kusyuk betul anak ibu,dia tidak menyedari pun ibunya snap gambar diaa....(nie tgh landing dalam bilik)
Dah bertukar position....penat pegang tab sambil baring betul syifa....hihihi

kikiki bertukar position lagi....bermain tab sambil duduk...tengok jarinya..kusyuk betul anak ibu...

Dan bertukar position lagi baring balik....baru perasan ibunya snap gambar dia....hihihi...tengok mukanya garang....kikiki


Pssttt!!! waktu nie syifa tgh main game "barbie pakai baju" kadang2 tue dia main game susun burger,susun gambar,cantum huruf a,b,c,angry birds dan bowling....boleh di katakan game yang ada kat dalam tab tue dia main...
Hope korang enjoy baca story syifa...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. Pandai kecik2 dah reti guna note. Hihi

    ReplyDelete
  2. amboiiii anak IT ni...kemain lg yek ;-)

    ReplyDelete
  3. alolooooo...chomeiiinyerrr...pndaikn bdk2 skrg main tab......

    ReplyDelete
  4. haha.. bebudak skng ni.. kemain lagi dpt main yg canggih manggih kan.... akhirnya syifa perasan ibu dia snap gmbr. ;)

    ReplyDelete
  5. kecik2 dh pandai yer...budak zaman le ni,,kita dl xmandang..

    ReplyDelete
  6. Amboiii...bukan main lagi yer. Budak jaman IT.

    ReplyDelete
  7. anak2 ajar kita balik macam mana nak main game dalam tu.. huhuhu...

    ReplyDelete
  8. bdk zmn skrg..bersungguhsungguh tu main tab

    ReplyDelete
  9. Khusyuk sangat la tu sampai x perasan kan!

    ReplyDelete
  10. khusyuknya main tab.. mcm anak sedara dya..kalau dh pegang tab mmg khusyuk smpai snap pic pun xsedar..hihi

    ReplyDelete
  11. sama la cam anak buah cikna. dapat tab tak peduli org keliling dah. khusyuk. huhu..

    ReplyDelete
  12. amboi2 bukan main suke syifa yeee ... budak2 skrg kan ;)

    ReplyDelete
  13. comil je..ha ah cepat kan mase berlalu...hari ni dah khamis....

    ReplyDelete
  14. advance bdk2 lening kan.. kecik2 dah reti main hp/ipad..

    ReplyDelete
  15. Salam K,cr..
    hehe..kemain shifa khuyuk men tab ye..
    anak2 zaman krang lg genius dari makpak nye.. hihih.. :P

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠