Tempahan Blog Dari She's Kaki Comey

Author : Cik Rose Cute | 1:29 PM | 17Total Comments |
Tempahan template kali ini dr She's Kaki Comey
Bertemakan pink
Simple dan kemas
http://2.bp.blogspot.com/-X60Xd13OevQ/UVmI-fXZDyI/AAAAAAAAAP0/aGddwBr69uE/s1600/9.png



Anda teringin blog seperti ini..meh inbox saya di fb
atau ke inbox fanpage jika  tak boleh nak reply massage anda

My Fanpages 

Paling penting mesti sediakan detail selengkapnya..
CONTOH :

Tema blog : Elegant + Floral

Warna blog : Pinklembut atau purple.
Nama blog [ header ] : Mia Duniaku..

Footer : Terima Kasih Singgah Blog Saya (jika detail lengkap dan unik maka cantiklah design blog tu nanti..)

FULL TEMPLAT BY CIK ROSE CUTE :
- Header 
- Footer
- Background blog ,body post & sidebar dan sebagainya...

SEKIAN WASSALAM

Pssttt!! kikiki pasni....nak terjah blog korang kejap....tunggu ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. bestnyer jadi orang kreatif ni
    jemput join segmen kathy
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-selamat-hari-lahir-by-kathy.html

    ReplyDelete
  2. bape rm yer kalau tempah header mcm tu?

    ReplyDelete
  3. thanx akak sbb buatkan bc sy yg sgt CANTEQ....hehehehe puas hati...<3

    ReplyDelete
  4. cantik2.lama lak rasa tak tukar template.dah makin kurang berblogging.hmmm

    ReplyDelete
  5. heheeh..termasuk sekali miaduniaku.... CR ,..rindu nak baca kisah CR laa...balik kg baru ni cder citer ker... story ler sikit,....pleasezzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    oklah nak g menerjah sat

    ReplyDelete
  6. pink is the cute one.hehe cantik blog yg akak edit :)

    ReplyDelete
  7. salam kak cr..
    comey header tu.. hukhukhuhk...

    ReplyDelete
  8. sesungguhnya berapa kos nak minta edit ..nak minta kemaskan blog tu Cik Rose..

    ReplyDelete
  9. Berminat tapi tak nak le yang serba pink tu. Elegant and greenish.

    ReplyDelete
  10. sgt comey... deqla ni entah bila nk mintak akak editkan..hahahaha..xtau nk suh akak edit mcm mana sebnrnya...

    ReplyDelete
  11. lepas ni makin byklah tempahan akak.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠