Running Man

Author : Cik Rose Cute | 11:00 AM | 23Total Comments |
Aku memang peminat Running Man tau...Running Man nie adalah program yang terkenal di korea....Jackie Chan pun turut di jemput untuk menyertai program yg lucu nie...Aku kalau tengok tentu gelak sorang2 sampai mengalir airmata kikiki....yang paling aku suka time Jackie Chan....You all taulahkan peserta running man mana tahu speaking omputih...ibarat ayam dengan itik bercakap memang lawak giler...siapa ada tengok program nie?tentu ada yang pernah tengokkan....kalau korang nak tengok setiap hari malam jumaat pukul 11.45 pm kot....yang lucunya..aku sanggup tunggu nak tengok..Sekarang nie dah episod 100 lebih kot...aku tak pasti sangat...




Peserta Running Man....Kim Jong Kook,hahaha,Gary,Ji Hyo,Kwang Soo(zirafah)sukjin yg lain tak ingat kikiki


See Jackie Chan ada...Aku tengok time ada hero nie....memang lawak kikiki



Kim Jong Kook paling berkuasa kikiki


Lawakan cuba korang tengok kat bawah...aku tak tahu siapa yg edit...aku search kat google..
 
Watak Hulk memang sesuai dengan Kim Jong Kook (Spartakook)kikiki
Kalau Korang tengok klik SINI tq Mrs Abi  share link ya...

Kalau korang nak tengok search jer kat youtube memang ada....tak rugilah tengok...untuk release tension...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. peberet ni...skrg latest dh 139 episode... donlod aje... kalo nk donlod kt sini http://www.kshownow.net/search/label/Runningman dia kuar ari isnin kalo nk donlod dlm ari selasa or rabu dh up dh kat situ...

    jong kok, haha, gary, jihyo, kwangsoo, sukjin , jaesuk... dulu 8 skrg dh 7 org... hehehe...

    episode yg awal2 dulu kelakar gilee... skrg game2 dh dh mcam serius dh...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. saya pun suka tengok running man ni sekarang dh 139 episod dah..sygnya Song Jong Ki yg cute tu dh keluar dari running man dah sbb busy berlakon tpi mmg best x larat nk gelak tgk RM..Sy selalu tengok kat tenet running man ni..episod ulangan semua tgk kt tenet..

    ReplyDelete
  3. tak pernah tengok lagi.ngee~

    jemput join contest dari saya,banyak hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete
  4. Ada juga sekali sekala melayannya..tumpang anak dara saya yg 2 orang tu...kikikiki...dalam bilik..sah..melayan running man ler si maisarah tu.

    ReplyDelete
  5. Anak-anak saya suka sangat tengok Running Man.

    ReplyDelete
  6. Sy layan jg tp time free je...tgk kt dailymotion.com..lps frust dgn YT..

    ReplyDelete
  7. bila nak ada running man malaysia plop

    ReplyDelete
  8. lama dah tak tengok ranc, ni..rasa nya pernah tengok satu episod je kut..memang kelakar time diorang nyorok dalam opis :)

    ReplyDelete
  9. Percaya tak Nur tak pernah tgk..
    Jadi NUr tak dapat bygkan apa yg best...

    Tak de masa nak tgk..
    huhuh

    ReplyDelete
  10. cikna pun suka ni kak. terpengaruh ngan adik2. mmg sakit perut gelak jela tgk menda ni. hehe..

    ReplyDelete
  11. selalu download je runningman ni.. duduk hostel ni takde astro nak tgk tiap2 hari jumaat. hehe.. tp poster kt bawah tu style lah.. hehe.. kelakar..

    ReplyDelete
  12. sejak cuti bsalin ni,ni lah citer yg dok tgk dr episod 1 smpai episod 139...heheeheh.tgh tgu drg nak dtg mlysia je xtaw bila....

    btol episod yg jakie chan tu lucu,cha cha cha cha impala impala..heheheh

    ReplyDelete
  13. Best best... Memang tak tinggal lah sebab boleh record kalau time tak leh ngadap depan TV tu... Memang seronok giler lah keletah diaorang, yang jadi pengkhianat tu geram tu... Semua character ada, yg berkuasa, yang comel... Hehe

    ReplyDelete
  14. Belum pernah dan tak pernah tengok lagi...

    ReplyDelete
  15. Tak pernah tgk lagi. Aku ingat drama...kikikiki

    ReplyDelete
  16. penah dgr..tp deqla x penah lyn...hihi

    ReplyDelete
  17. ramai yg suka running man.sy nie je tak terunning nak tgok tv.hehe

    ReplyDelete
  18. salam k.cr..
    nampknye fenomena running man sedang menghantui.. hihi..
    cma nk kena amek mood semula nk marathon citer korea ni.. huhuhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠