Tasha Shila Berkawan Rapat Dengan Mahali Jasuli

Author : Cik Rose Cute | 12:37 PM | 16Total Comments |
Koh..koh..koh....Sudah lama aku tidak bergosip....hari nie aku terasa ingin bergosip tentang seorang artis yg boleh di katakan glamour juga iaitu Tasha Shila.Aku masih ingat lagi dekat siaran meletop ada soalan yang di tujukan kepada pemain bola sepak negara nie...soalan di tujukan siapakah artis yang paling Mahali minat?Mahali jawab artis tersebut adalah Tasha Shila,dia cakap muka Tasha Shila "baby face dan cute"



Apa pulak komen Tasha Shila kepada Mahali Jasuli..Jom Baca kisahnya..



Best Man Win itulah kata-kata pelakon jelita Tasha Shilla ketika ditemui di lokasi penggambaran Epilog Cinta Khirana kelmarin di Shah Alam.
Kata-kata tersebut diluahkan oleh Tasha Shilla sebaik sahaja disoal sejauh manakah hubungannya dengan pasangannya yang terbaru dan terkini iaitu Mahali Jasuli yang juga merupakan pemain bola sepak kebangsaan.
“Hubungan Tasha dan dia masih baru, dan masih dalam proses saling-mengenali hati budi masing-masing. Tasha dan dia buat masa sekarang kami berdua berkawan dan hubungan ini masih baru,” ujar Tasha.
Kejujuran yang ada dalam diri Mahali Jasuli membuatkan Tasha Shila terpesona dan tertarik dengan peribadi atlet kebangsaan ini.
“Apa yang membuatkan saya tertarik dengan dia adalah kerana sifat kejujuran yang dimilikinya,” kata Tasha sambil tersenyum.
Tasha juga berharap hubungan yang baru sahaja dibinanya ini agar berkekalan dan berharap tidak ada pihak menggembar-gemburkan mengenai kisah peribadinya ini dan biarlah kerjayanya menjadi utama dan bahan cerita oleh pihak media dan juga peminat-peminatnya.
“Setakat ini sahaja rasanya yang perlu Tasha kongsikan kepada peminat, biarlah Tasha fokus dahulu terhadap karier. Kalau boleh Tasha tidak mahu untuk gembar-gemburkan cerita ini yang bagi Tasha terlalu awal untuk dikongsikan, dan biarlah ada hitam putih baru Tasha akan memberitahu kepada semua peminat-peminat Tasha,” ujarnya tegas.
Masing2 muda lagi...fokus dulu kerjaya masing-masing hihihibetul tak?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. dtg gosip jugak! hehe :) okey, tasha mmg comel :)

    ReplyDelete
  2. amboii kuat bergosip jugak eh akak ni..hihi... kalo dah jodoh x ke mana...

    ReplyDelete
  3. saya kan x minat bola...jadi saya x kenal pun siapa player ni... saya kenal pun melalui entry2 blogger pasal tasha shila dengan dia... he he he...

    ReplyDelete
  4. tgok tasha shila ni macam masha lak kawan sya tu..hehhehe

    ReplyDelete
  5. mmmm...another victoria / david beckham???

    ReplyDelete
  6. Musim pemain bola minat artis dan vice versa daaa...

    ReplyDelete
  7. Kalau cepat2 kawin pun okay..hihi

    ReplyDelete
  8. Semoga jodoh mereka berpanjangan

    ReplyDelete
  9. cepat je kan. rasanya baru lg tgk kat meletop aritu. huhu..

    ReplyDelete
  10. hihi..lya x knl pon pemain bola ni.nmpk sgt lya x cara ke set2 bola. hehe

    ReplyDelete
  11. amboi, jawab dgn penuh konfiden Mahali ye. Terus sbut Tasha Shila

    ReplyDelete
  12. salam K.C.r..
    hihi..klu dah jodoh diorg..x kemana tu..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠