Adoi!!!! Sakit Kepala

Author : Cik Rose Cute | 11:31 AM | 19Total Comments |
Assalamualaikum....Korang pernah sakit kepala tak? dalam minggu nie aku sakit kepala...tak tahu kenapa?mungkin angin atau salah makan....menyucuk-yucuk rasa sakitnya....sabar jerlah....

 


Jangan korang fikir aku diet atau stress okey...kikiki....






Aku tengah baca ayat nie sambil pegang kepala aku yang sakit....


Walaupun aku sakit kepala...aku tidak pernah mengamalkan telan ubat....lagi2 panadol....Korang nak tahu kenapa? sebenarnya panadol tidak elok untuk kita amalkan selalu....Kalau aku sakit kepala tido jer hihihi

 Nota Kecik tiba2 rasa tangan sebelah kiri gatal... emmm



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. kalau tak tahan sangat terpaksa gak ambil 2 biji pastu terus lena hehe

    ReplyDelete
  2. kak rose..
    ermmm sakit kepala biasa-biasa tu ade la kak. Alhamdulillah jarang2 kenanya pun..

    ReplyDelete
  3. betol2... panadol tu x elok... deqla kalo sakit kepala tuang minyak angin pastu tarik2 rambut...hihihi...

    ReplyDelete
  4. kak, saya mmg selalu sakit kepala.. kadang2 tu xtau apa punca.. nak tido pun kadang2 tak boleh.. huhuhuh

    ReplyDelete
  5. sakit tnda Allah syg.. hari2 sy skit kpla tapi mls nk layan... bior je.. cari punca knp... dan cuba selesaikn.. moga cepat reda sakit kepala... :)

    ReplyDelete
  6. izan sll sakit kepala kalau time nak dtg bulan..hadoii..mmg ubatnya tido..tapi mana dapat tido bila mia asyik kaco jer... jenuh sapu minyak angin..tgk komputer pun xboleh...

    mg CR cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. sy pun tengah sakit kepala dalm minggu nie..xtau la kenapa...tpi stress ye jugak nie..

    ReplyDelete
  8. biasa dlm sebulan sekali..mst m3h kena sakit kepala..ubat dia tidur je lah..kalo teruk sgt sakitnyer barulah m3h mkn panadol

    ReplyDelete
  9. sy jrg skt kepala...kalu sgt sgt..ubatnya...tidoqqq

    ReplyDelete
  10. BUI PUN SAMA LA CIK ROSE..TP SEBELAH KANAN BHGN BELAKANG..MENYUCUK2..TELAN UBAT MMG X NAK LA BUI..NK REDAKAN,TIDO JER

    ReplyDelete
  11. Mungkin sbb cuaca yg panas sgt kot.

    Smoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  12. M pun kl bleh tahan, M tahan ja sakit tu...

    ReplyDelete
  13. cepat sembuh kak. banyak2 berehat.

    ReplyDelete
  14. Nur migrain..
    selalu jugak sakit kepala...

    akak kalau mlarat, cubalah pegi klinik.. :)

    ReplyDelete
  15. MV pun selalu rasa sakit kepala..huhu

    ReplyDelete
  16. Samalah kak.kalu sakit kpla tdoje ubtnya

    ReplyDelete
  17. Salam K.CR..
    huhu... cma ssh nk kena sakit kepala.. tp, sekali menyerang, samapi migrain.. huhuh... pening2 kepala adela..

    agaknye akak byk sgt menghadap kompt kut? huhu..

    ReplyDelete
  18. betul rose, saya pun tidur lah bila sakit kepala.. makan ubat2 ni tak jalan...

    ReplyDelete
  19. betul mmg tido ubatnya..dh bgun nanti lega la sikit..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠