Edit Blog Lynn Munir

Author : Cik Rose Cute | 12:59 PM | 20Total Comments |

Macam biasa..kalau dah selesai edit blog..mesti aku akan promote..hihihi..peace yoo .Aku buat blog nie kejap jer tau....sehari dah siap...terkejut bila tuan blog tengok...dia fikir silap masuk blog kikiki...Tq lynn sudi edit blog gan kita ya....Kalau korang nak tengok full blog lynn...klik Sini

Nota Pink:First time buat header ada background kat belakang kikiki...nasib baik owner blog suka...

Hari nie nampak cuaca kat luar redup dan nyaman....Syukur Alhamdulillah...tidak rasa panas sangat...kalau pasang kipas pun sejuk jer....tempat you all camna pulak?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. rasa cam nk tukar imej blog..tp sayang..nnti leh tmph lak..;)hihihi

    ReplyDelete
  2. wah blog kak lynn dah berwajah baru ker...jap gi nak gi tengok...he he he...

    ReplyDelete
  3. wah..sat g nak g tgk

    kat cni panas lor... keluar ambil kain di jemuran td pun berpeluh..

    ReplyDelete
  4. Dari mana le CR dpt idea yang mencurah2 ntuk edit blog?

    ReplyDelete
  5. nak tanya..thu tak mcm mana nak buat klu kotak komen tak mo kluar?

    ReplyDelete
  6. singgah la jap gi..hihi

    *air kelapa laut sedap kak.. jeli pon sedap jugak

    ReplyDelete
  7. Wahhh nice lah blog cik rose edit tu :D

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum rose...wah akan berwajah baru la nanti yer...:)

    ReplyDelete
  9. cantik, hehe berbakat ni, hik hik

    ReplyDelete
  10. Baru ja terjah blog dia tadi..

    ReplyDelete
  11. lain dari yg lain eh..
    nak terjah jap.. :)

    ReplyDelete
  12. wahhh nak nengok lah jap lagi .mesti lawa :D

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum....
    mmg amik tempahan utk edit blog ke??sy dh follow tweet awk =)olie_87

    ReplyDelete
  14. hebat cik rose boleh buat dlm masa sehari.terbaik!

    ReplyDelete
  15. wahhh... hijau eh templatenya... cantik...

    ReplyDelete
  16. Kerja Cik Ros kita ni memang hebat,superb, kemas,bersih dan cantik. Saya syorkan kepada semua yang nak tukar templete ataupun header. Harganya pun amat reasonable. Terima kasih ya Cik Ros - i like, i like it, i like it very much :-)

    ReplyDelete
  17. salam k.cr..
    hihi..baca komen lynn tu..nmpknya betul puas hati.. tahniah2,, :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠