SegMen: SaLaM PerKeNaLaN By Miss BaNu

Author : Cik Rose Cute | 1:04 PM | 5Total Comments |
Assalamualaikum...

Rasa rugi pulak tak join segmen yg di anjurkan oleh Adik Banu kita nie....
 Nak join Klik Banner Di atas ya...

Jom tengok syarat2 nyer...

1-Tempek banner yg x berapa comey kat atas tu..
2-Buat satu entry yang bertajuk Segmen: Salam Perkenalan By Miss BaNu
3-Follow blog ini dan follow juga saya di google plus k..(tengok di sidebar)
4-Klik LIKE pada Fanpage saya di FB boleh tengok kat sidebar (x wajib)
5-Dalam entry tersebut, sertakan sekali kata2 aluan kepada pengunjung2 blog korang yang bakal singgah selepas ini..contohnyer selamat datang ke blog saya, jangan segan2 singgah ke sini selalu dan lain2 n cerita kan serba sedikit tentang blog korang..moga selepas ini makin ramai yg datang berkunjung ke blog korang semua disamping dapat menambah kenalan baru..
6-Tarikh tutup-3 Mei 2013
7-Hantar link entry korang di ruangan komen dibawah ini sahaja..

itu saja..mari bersegmen..hope ramai yg sudi joinkan diri..

Psstt!! syarat2 tue..aku copy jer kat blog miss banu hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. Salam cik rose cute..good luck ya ...:))

    ReplyDelete
  2. deqla pun dah join.. selmt bersegmen... ;)

    ReplyDelete
  3. thanks kak sbb sudi join segmen sy..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠