Syifa Dalam Kolam

Author : Cik Rose Cute | 12:26 PM | 16Total Comments |
Udah lama tak story pasal syifa....tiba2 hari nie..aku terasa mau story pasal syifa dengan kolam yg baru di beli oleh abah waktu kami balik kampung minggu lepas....Kolam tue kami beli kat Sungai Besar Kuala Selangor...kat kedai situ jugak ada macam2 lagi barang yg mereka jual....selalu juga bila balik kampung Perak singgah kedai tersebut sebab harganya sangat2 murah berbanding dekat giant hihihi


Harga kolam nie rm 39.90...besar jugak saiznya....boleh masuk untuk 2 orang kanak2...Syifa nie kalau air ada kat dalam kolam ..tak mau dia masuk hihihi...

Perasan tak dekat matanya...cam ada ketumbit....yg peliknya..nak kata ketumbit tak pulak ...cuma bengkak merah....risau jugak takut penyakit lain huhuhu amit2..kata orang jawa...

Psstt!!! belum habis lagi terjah blog kawan2....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. alololllllllll comelnya syifa

    ReplyDelete
  2. comel nya..jom akk support 1GA sy

    ReplyDelete
  3. Laaaa..kolam kering! Kena gigit semut kut.

    ReplyDelete
  4. budak tecik dah lama xdgq citer si syifa ni.mcm2 fiil dah ek =)

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/andai-aku-bisa-menggantikan-kesakitan.html

    ReplyDelete
  5. acu tuam kn dgn tuala panas..insya allah akn mengecut ketumbit tu..

    p/s bkn bali kak tp bandung / jakarta

    ReplyDelete
  6. laa dah tu syifa main kolam yg takde air jela. hihi..

    ReplyDelete
  7. meh nak tumpang sekaki dalam kolam tu

    ReplyDelete
  8. ohh..xde air baru dia nak masuk..hihih

    ReplyDelete
  9. hahaha.. mcm2 syifa ni.. comel sungguh aih...ketumbit tu kak..

    ReplyDelete
  10. syifa dah nampak besar dah..tu laa cr tak sll citer pasal dia..

    ReplyDelete
  11. kemain syifa dengan pool baru.pool aiman tu kt dlm lemari dh lama tak buka sbb umah baru nie takde kawasan besar nak bentang pool

    ReplyDelete
  12. salam k.cr..
    eh, kenapa shifa xnk masuk kolam klu ade air? huhuh..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠