NAK CERAH NAK GEBU SECARA SIHAT????

Author : Cik Rose Cute | 12:00 PM | 25Total Comments |


NAK CERAH NAK GEBU SECARA SIHAT???? TESTIMONI BAIK PUNYA BAWAH NI!!

Salam semua, hari ini nak Promote dekat korang, satu produk yang my friend jual dan my friend pakai sendiri yang memang betul2 berkesan. Produk tersebut adalah Beutskin Essence dan SNE Capsule. Adira sekarang makin putih-gebu pun disebabkan produk ini lah. Memang betul, Adira sendiri mengaku  dia telah mengamalkan produk ini sudah lama lagi dan apa sahaja event SNE Marketing, Adira akan turut serta juga. Okey,berbalik pada produk Beutskin  dan SNE Capsule ini, produk ini sememangnya sudah diakui kehebatan dan kebaikannya terutama sekali SNE Capsule, di Hospital KPJ pun ada mengiklankan produk ini. Malah ada di klinik-klinik juga telah menggunakan SNE Capsule sebagai salah satu kaedah rawatan. Jom kita tengok rupa bentuk produk BEUTSKIN dan SNE CAPSULE:



PRODUK BEUTSKIN ESSENCE


PRODUK SNE CAPSULE



Apakah kebaikan-kebaikan kedua-dua produk ni? Korang harus baca sebelum beli bagi korang faham. Jom tengok dan baca kat bawah ni:

:: SNE KAPSUL ::

1. Menghapuskan radikal bebas 
2. Mengaktifkan Saluran darah

3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan 
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan

5. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok  
6. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati


7. Membekalkan Makanan Sihat 
8. Mengukuhkan Sistem Immuniti

9. Menghilang dan memudarkan jerawat, jeragat, parut
10. Merawat 1001 penyakit sprt kanser,kncing mnis dan lain2 lagi



:: BEUTSKIN ESSENCE ::

1. Memutihkan  2. Kecerahan Kulit  3. Memperbaiki Gen 4. Metabolik

5. Anti-Pengoksidaan
6. Memantapkan bahagian aset2 penting... ehem!
7. Masalah period
8. kesuburan ( nk bagi pregnant )

Banyakkan kebaikan2 kedua produk ni? Yang paling penting produk ni selamat, lulus KKM. Kalau korang nak tahu, produk ni memang dah lama ada dekat Malaysia. Lebih dari 7 tahun. Bagi saya lah walaupun banyak produk yang ada dekat pasaran, tapi produk ni paling bagus dan selamat. Walaupun mahal tapi berbaloi sebab produk ni menyihatkan dalaman kita bukan memberi kesan sampingan pada tubuh badan kita. Ha.. jom tengok tetsimoni kawan saya sendiri :
Okey ni gambar dye dulu2...memang sebelum berjumpa dengan produk ni. Memang agak gelapkan kulit dia. Jap-jap tak puas hati lagi, kita bagi gambo yang besar sket.


Gambar penuh. Boleh tengok betul-betul. Dah puas?? Okey kita nengok pulak gambar dia masa mula-mula dlm 5 bulan dia gunakan beutskin essence

Nampakkan??? Berbeza tak??? 5 bulan taw dia sabar guna, hasil dia sangat menggembirakan! Saya pun teruja. Okey tengok pula gambar terbaru dia selepas 7 bulan pakai, memang makin berseri2


Nampakkan? Makin berseri-seri tak? Jadi percayalah korang bahawa produk ni memang bagus. Ha..tengok gambar lain lagi....


Okey dah cukup.. he he :) 
Kesimpulannya beliau mengamalkan produk2 ini selama 7 bulan lebih dah.. Lama kan? yang penting kita kena setia dengan setiap produk yang kita makan. Jangan cepat ubah fikiran tukar produk bila nampak produk terbaru.

Bagi korang yang berminat nak cuba atau nak tanya produk ni bolehlah pegi terjah facebook bisnes dia. Ooops lupa nak bagitahu namanya Mia. Klik bawah ni utk ke facebook beliau.


Harga yang beliau jual sama seperti harga di HQ SNE MARKETING sendiri:

BEUTSKIN ESSENCE RM210
SNE CAPSULE RM198

POSTAGE RM7 SEMENANJUNG
POSTAGE RM9 SABAH SARAWAK

FREEGIFT HAIR SERUM ELIPS
FREE MEMBERSHIP SNE



Nak tengok Blog beliau pun boleh. Blog beliau ni, saya lah yang hias... promote sikit! he he



ATAUPUN KORANG BOLEH SMS/VIBER.WHATSSUP BELIAU:

016 304 6005 ( MIA )

Pssttt!!!  Jangan lupa Contact Mia ya....Entry Di atas selama seminggu di promote okey...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. perghh..cun bkn mekap semata je kan? hihi.. lesung pipit tu yg comel! ;)

    ReplyDelete
  2. wah..putih gebu la lepas nie...huhu..
    mahalnya...

    ReplyDelete
  3. cantik...putih gebu kulitnyer tu...

    ReplyDelete
  4. MV dah cukup putih(**peasan haha)

    ReplyDelete
  5. WOW,MENARIK NI..BOLEH TRY BAGI MEREKA YG NAK CERAHKAN

    ReplyDelete
  6. wow..mmg ketara perubahan..teringin jugak nk putih cenggitu..

    ReplyDelete
  7. Salam K.Cr..
    mmg nmpk perbezaannye..
    huhu.. mahal..x mampu... :)

    ReplyDelete
  8. aah la dh mcm wawa zainal..sgt sgt..berbeza drp dulu..tp tula nk tggu pkai smpai 7 bln dgn harga yg mcm tu..mcm x mampu la..

    ReplyDelete
  9. Come jadinyakan....tp tak bahaya ke?

    ReplyDelete
  10. waaaaaaaaaaaaaaah!! saya terus terpengaruh sebab lps mkn SNE muka dia terus berubah jd wawa zainal hik hik hik..

    ReplyDelete
  11. aah comel !
    apa2 pun , kena makan lama sikit , kalau setakat 2-3 bulan nak terus nampak hasil bahaya !
    haa lepas tuu berhenti terus jadi macam apa ?? ekekke

    ReplyDelete
  12. SNE & BEUTSKIN tak membahayakan insyaallah, sbb semua hospital sokong produk ni lebih2 lagi SNE CAPSULE mmg terbukti brkesan. CIK Midah dah cuba, anda bila gi? heehehe

    ReplyDelete
  13. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. comelnya dia skrg ek.. ada gak dgr pasal ni.... ramai yg kata elok. jaa jer belum cuba lagi...heee!

    ReplyDelete
  15. Salam Rose...mmg nampak perubahan yg ketarakan?Harga?hemmm....

    ReplyDelete
  16. wow..comel :) bkesan dia pkai :)

    ReplyDelete
  17. tak mampu...mahal sgt bagi surirumah sepenohmasa mcm akak ni..huhu..

    ReplyDelete
  18. Dah comel macam Wawa Zainal lah pulak. Tapi siapa yang dah makan Beauty Essence memang taulah khasiatnya yer tak ? :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠