RUPA BINDI IRWIN : ANAK CROCODILE HUNTER SEKARANG

Author : Cik Rose Cute | 1:18 PM | 24Total Comments |
Korang ingat lagi tak "CROCODILE HUNTER" dulu aku selalu tengok kalau tv 3 siarkan...Aku nak share gan korang rupa anaknya sekarang....Dulu kecik jer...sekarang anaknya dah besar umur 14 tahun

Time nie kecik lagi...(tue buaya betul ke buaya tipu kikiki)

Laporan asal Sunshine Coast

Comelkan....beza betul dulu gan sekarang....Teringat iklan Adibah Nor "CRODCODILE HUNTER"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. wahh...dh besar bdk tue. cantik ^^

    ReplyDelete
  2. tengok juga ceta tue dulu...wah dah besar dah dia..done hi shop

    ReplyDelete
  3. wah dah besar dah anaknya... lama tak dgr cerita pasal crocodile hunter ni...

    ReplyDelete
  4. kesian diakan..kecik2 dah takde ayah...ha'ah ingat lagi iklan tu,lucu ..

    ReplyDelete
  5. cantiknya bindi sekarang. dia pun pencinta haiwan cam bapanya juga kan.

    #sori cik rose... lama tak singgah sini n komen2... cik rose sihat ke?

    ReplyDelete
  6. mmg beza, anak omputeh ni cpt dewasa kan... umur baru 14thn tp tgk cam dh 20an kan...

    ReplyDelete
  7. Makin lawa dah besar ni, suka dia.. tak reti takut.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum rose..sekejap jer dah besar ...;)

    ReplyDelete
  9. salam K.CR..
    huihh..semakin comel anak dia ni..penyambung legasi :)

    ReplyDelete
  10. huiyooo.cun jugak ek...
    dh lama x tgk crocodile hunter...

    ReplyDelete
  11. dlu memang minat dengan cerita ni :)

    ReplyDelete
  12. mama tengok tak jauh sangat la dear,hehehe

    ReplyDelete
  13. anak dia pun skrg dah buat rancangan pasal haiwan2 kan..

    ReplyDelete
  14. Comel anak gadis mendiang Steve. Harap2 dia tak dibaham buaya darat....

    ReplyDelete
  15. mat saleh umur baru belasan dah tinggi dan besar ka.. deno 13 pun kecik.. hihi

    ReplyDelete
  16. Dah makin cantik, cepat tul masa berlalu kan.

    ReplyDelete
  17. dh besar dh cantik..kechubbian dia tu mmg ikut ayahnya..:)

    ReplyDelete
  18. besar dah anak dia....
    cantik.. :)

    ReplyDelete
  19. cantiknya minah salleh ni..baru 14 tahun dah gini besornye.. kohkoh...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠