Happy Brithday Syifa (2 Tahun)

Author : Cik Rose Cute | 12:41 PM | 27Total Comments |
Hari nie maka genaplah umur anak aku Nur Faqihah Syifa 2 tahun.Cepat betul waktu berpusing....aku rasa cam baru lagi aku bersalinkan syifa....tup-tup hari nie syifa dah 2 tahun.

Happy Brithday Buat Syifa...Semoga Syifa sentiasa sihat,happy dan jangan nakal2 ya...Ibu doakan untuk syifa supaya dewasa nanti menjadi insan yang solehah dan berjaya dalam hidup.
Dah banyak tutur kata yang dia tahu....lebih dari 10 dia tahu perkataan...tapi belum pandai cakap lagi....perkataan yg dia tahu  sedap,nak,yak,tue,kakak,abah,bu,mak,opah,miau (buat bunyi kucing) bek!! (bunyi kambing) nyanyi abcd,nyanyi elmo,upin ipin dan banyak lagi.Syifa nie suka main game kat tab galaxy...tapi sekarang tab tue dah rosak tak dapatlah syifa main....


Psstt!! pasni nak sambung edit blog yg tertangguh....ada masa aku terjah korang...




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. ehh ulang tahun syifa sama dgn uncle jagau la... hepi besday syifa comel..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir kepada syifa.... semoga Syifa terus membesar menjadi anak yang solehah, yang dapat mengembirakan mama dan ayah, dan menjadi insan yang berguna pada Agama khususnya, bangsa dan negara

    ReplyDelete
  3. hapy besday shifa yang comel...mg sihat sejahtera dan makin pandai bercakap...ehe..cantik kek hello kitty,..nnt syifa suruh ibu beli tab baru tau..eheh..bye syifa,,,

    ReplyDelete
  4. Ala..comelnya..Selamat Hari Jadi adik comel. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. InsyaAllah, jadi anak yang solehah dan menjaga, membantu kedua ibu bapanya. Amin Ya Rabbal Alamin.

    ReplyDelete
  5. hbday syifa...<3

    smoga jd anak solehah..amin :)

    (pndai bunyi miau??suka2!!)

    ReplyDelete
  6. happy birthday syifa comelsssss....;)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir Syifa yg comel. Semoga membesar sebagai anak yg solehah.

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Ulang Tahun buat Syifa yang comel dan cute macam mama dia.Rose jangan lupa berdoa untuk mendapat anak yang solehah :
    “Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku anak yang terhitung dari orang-orang yang soleh.” Doa Nabi Ibrahim a.s (Surah Shaffat: Ayat 100)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum rose...selamat hari lahir syifa...;)

    ReplyDelete
  10. si comel bambam ni dh 2taun ye?hepy besday shifa

    ReplyDelete
  11. Salam kak CR..
    alahai..lambat pulak cma mendarat..
    sanah helwah buat Nur Faqihah Syifa :)

    ReplyDelete
  12. selamat ulangtahun kelahiran Syifa kiut..!

    ReplyDelete
  13. Semoga menjadi anak yang soleh Syifa yek.. Buat mama sejuk perut tu ye..

    ReplyDelete
  14. happy besday syifa..syifa nak adik lagi tak...hihii..keke tu comey la..

    ReplyDelete
  15. hepy besday juga utk syiga..

    moga terus membesar dgn sihat dan ceria ye

    ReplyDelete
  16. Hepi belated besday Syifa cayang...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠