Cabut Gigi

Author : Cik Rose Cute | 10:11 PM | 20Total Comments |
Baru lepas balik dari klinik gigi...bukan aku  yg cabut gigi...anak aku yag sulong cabut gigi...Gigi depan 2 batang  dah longgar.....(kena cabut awal2 nanti gigi asal nak tumbuh tak cantik)Korang layan jerlah story aku nie hihihi

 INilah budak yang kena cabut gigi tue....Nasib baik tak nangis...(Ibu tahu anak ibu kuat)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. bagus tak nangis..!
    hebatlah dia.. :)

    ReplyDelete
  2. kecian.. takpe. nnti tumbuh balik ;) hehee. muda lgi kan

    ReplyDelete
  3. alololorghh, kiut nye si kecik nie..dulu time hanna cabut gigi mase kecik, memang tak sah kalau tak nangis kuat3.. Huhu ^^

    update :)
    http://www.farhanabiella.my/2013/03/waktu-yang-betul-cara-mudah-untuk-minum.html

    ReplyDelete
  4. wah terer laa anak CR..mmg kena cabut,..nnt berlapis..tak cantik laa

    ReplyDelete
  5. kiranya dua batangla kena cabut ni. sll nya mse kcik2 xskit ble cabut gigi. kalau dh besaq ni, mmg sakitla dibuatnya.haha

    ReplyDelete
  6. mmg salute laaaa kat anak CR...sbb kite mmg akan nangis mcm org gile pasal nak cabut gigi...hehhee

    ReplyDelete
  7. bagusnye...deqla masa kecik2 takot cabut gigi.. mmg meraung2 arr kalo mak nk bawak ke klinik..sbb tu gigi deqla x cantik.. ;p

    ReplyDelete
  8. salam k.cr..
    wah..cabut gigi! bagus2 tak takut & x nages.. mcm ni la ank ibu kan? :)

    ReplyDelete
  9. sebut pasal cabut gigi ni seyes wani takut haha

    ReplyDelete
  10. bagusnya tak nangis..xpe nanti gigi baru tumbuh lg cantik

    ReplyDelete
  11. baiknya dia tak nanges..my haikal hubby yg cabut sndiri kalau ke klinik mmg dia tendang doktor tue

    ReplyDelete
  12. good girl kakak. tak takut pun pegi cabut gigi ye.

    ReplyDelete
  13. alahai shida selalu dgr pasal gigi...takutnye shida sakit gigi kak rose..

    ReplyDelete
  14. comelnya tgk gambar cr n...bagusnya x nangis..hehe

    ReplyDelete
  15. gigi aiman pun dh mula tumbuh sebatang..gigi yg longgar tu baru sebut nak bawak g dentist dh mengalir air mata.cmna?

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠