"Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"

Author : Cik Rose Cute | 8:13 AM | 16Total Comments |

Klik Banner Kalau Nak Join Yea
Due 01.04.2013

Syarat-Syarat penyertaan:

Melalui Blog
1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email,chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.


Melalui Facebook
Hadiah-hadiah mmg best:
Hadiah untuk kategori blog
1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain
Hadiah untuk kategori facebook
1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM60
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
4. Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
5. Tempat kelima - Fashion belt
Nota Pink:Blog Contest aku...aku dah delete....hehehe...tue sebab join kat sini...aku dah tak kemaruk join contest dah...kalau sempat jer join....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. selamat bersegmen cik rose! gud luck ye.... moga bertuah utk mendapat tempat pertama...heee!

    ReplyDelete
  2. salam...nak join jugak la che ros :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen yer ..good luck juga..:)

    ReplyDelete
  4. Fulamak hadiah semua best2..gud luck cik rose!

    ReplyDelete
  5. izan pun rasa nak delete gak blog contest tuu...mmg dah sama rasa tak kemaruk dah..hiihi...

    mg bertuah CR..

    ReplyDelete
  6. Ini gegurl punya segmen..
    Yang dapat aku katakan ialah good luck ...!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. dari GA yang same :D

    http://marheah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

    ReplyDelete
  8. dr GA yg sama

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠