Drama Korea - That Winter, The Wind Blows

Author : Cik Rose Cute | 8:19 PM | 20Total Comments |
Assalamualaikum.....Korang layan tak drama korea "That Winter,The Wind Blows" aku layan hahaha....seronok pulak jalan ceritanya...Kalau sesiapa nak tgk bukak siaran 393 tayangan series 2 hari jer hari rabu dan khamis pukul 9.00 pm...

Drama Korea "That Winter The Wind Blows" ini dibintangi oleh artis cantik Song Hye Kyo dan aktor Jo In Sung. Series drama ini  sebanyak  16 episod  memiliki kisah yang cukup romantis.
That Winter The Wind Blows merupakan sebuah drama berseries  tentang seorang pemuda dan seorang wanita buta yang tidak percaya pada cinta.
Oh Young (Song Hye Kyo) adalah pewaris sebuah perusahaan besar yang kehilangan ibubapanya dalam sebuah kemalangan dan menyebabkan Oh Young (Song Hye Kyo)  hilang  penglihatan matanya. Meskipun kaya dia merasa kesepian karena orang yang dicintainya telah pergi untuk selamanya.
Sementara itu, Oh Soo (Jo In Sung) adalah penjudi dan playboy yang tinggal dalam kehidupan yang tak tenteram setelah di tinggalkan oleh orang tuanya pada usia masih kanak2 serta cinta pertamanya.
Dalam rangka untuk membayar sejumlah besar hutang,Oh Soo (Jo In Sung)  telah melakukan pendekatan kepada Oh Young (Song Hye Kyo) untuk tujuan merampas sejumlah wang.. tetapi akhirnya Oh Soo (Jo In Sung)  telah jatuh cinta dengan Oh Young (Song Hye Kyo)..
Berikut data-data serial Drama Korea "That Winter The Wind Blows" :
  • Sutradara : Kim Kyu Tae
  • Produser : Lee Dong Hoon, Lee Young Joon
  • Skenario : Noh Hee Kyung
  • Pemain : Jo In Sung, Song Hye Kyo, Kim Bum, Jung Eun Ji
  • Stasiun TV : SBS
  • Genre : Melodrama
  • Episode : 16
  • Tanggal tayang : 13 Februari - 3 April 2013

Nota Pink:Best jugak drama nie tau....pukul 9.00pm nanti ada....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. wahh cik rose pun laya drama korea.. hehe.. best ka cerita ni cik rose? dj selalu nampak iklan cerita ni, tapi tengok iklan mcm genre sedih n serius. nnt nk try tgok. skrg dj gila tengok cerita TO THE BEAUTIFUL YOU.. pasal perempuan terpaksa menyamar jadi lelaki kat dalam asrama lelaki.. mmg kelakar tak kering gusi cara dia nak elak daripada kantoi.

    ReplyDelete
  2. baca sinopsis best.. tp xsempat lg tgk :'(

    ReplyDelete
  3. uiks,,,cik rose mcm best je,,,haha
    kne tgk ni

    ReplyDelete
  4. Nur tak tgk..
    mlm sibuk bw...
    hihihi

    ReplyDelete
  5. dear,channel berapa tu? tulisan berangkai2 la..huhu.

    tp pastinya aku tak pernah jumpa cerita ni.hahahha.

    ReplyDelete
  6. tak tengok sbb hari rabu mama dah chop masterchef cilik. hihi..

    ReplyDelete
  7. Song Hye Kyo buta ye dlm cerita ni. mesti banyak scene sdih kan :(

    ReplyDelete
  8. salam
    yeye...sy pun tgk cite tu ck rose..:)

    ReplyDelete
  9. owh akak..tq singgah dan follow..tersama pula tajuk n gambar..hehehe..kejap je kan episod dia..sgt suka sbb sgt kiut dorg 2 org tu

    ReplyDelete
  10. Salam k.CR..
    huhuh.. lama x marathon Korean drama....... :(

    ReplyDelete
  11. ada sekali tgk cite ni kt tenet..suka ngan heroin cite ni tp x berkenan dgn hero cite ni..patutnya bagi kim bum yg comel tu jadi hero baru sesuai dgn heroin cite ni hehe..

    ReplyDelete
  12. salam,k'rose :) adik sy yg suka layan2 korea ni..kak..cer cite mcmna klau nk ambik blog template drpd akak :)

    ReplyDelete
  13. main kat astro mmg tak dapat nak tgklah jwabnya

    ReplyDelete
  14. oh haritu ada terbaca psl citer ni kt paper..mmg nk tgk sgt sbb heroinnya kita minattt.rupanya kt 393 ye..alaaa misti dah bnyk episod kan

    ReplyDelete
  15. lya skarang duk gian layan korea "I MISS U" ... asyik tangkap leleh je

    ReplyDelete
  16. Kena tunggu cuti la baru boleh layan korea ni... huhu

    ReplyDelete
  17. Baru layan drama nie..lambat siot aku..tiap2x episode aku sedih....abis semua jantan aku..hahaha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠