Dapat Chocolate Dari CHOCOBERT

Author : Cik Rose Cute | 12:35 PM | 23Total Comments |
Baru kejap tadi van pos laju sampai hantar coklat yang di kirim oleh Umu Atiah  terima kasih banyak2 ya atiah....Akak belum makan lagi..simpan dalam peti biar keras sikit...baru enak dan tidak melekit kat tangan bila makan nanti hehehe...

Cute Tak hehehe....huruf  T tue incik hubby dah terpegang...dah hilang sikit....

Untuk pengetahuan u all, coklat yang di hasilkan oleh atiah nie memang tersangat-sangatlah sedap....rasanya tidaklah manis sangat2 kata orang sesedap rasa...., 

kalau u all nak beli or nak tempah coklat dari Atiah untuk birthday or ulang tahun perkahwinan u all , u all boleh terjah dekat blog CHOCOBERT.. Macam2 coklat yang di hasilkan oleh atiah..kalau u all tengok kat blog tue macam2 design coklat yang ada....hasilnya pun  cantik!!.. 

yela, mana nak tau kot2 u all nak buat birthday party anak u all kan....Silalah menempah dengan Atiah....Harganya pun berpatutan......

Nota Pink: Tadi dah terjah blog group GSF tapi belum habis terjah lagi...ada lagi 10 blog huhuhu...pastu sambung edit blog orang yang menempah dari aku...

"SELAMAT HARI JUMAAT...UNTUK LELAKI JANGAN LUPA SOLAT JUMAAT YA..."
 



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. yeah dah sampai.. tapi nampak macam cair sket dan ada gangguan pada coklat tu.. mungkin coklat tu dah tergolek2 dalam bekasnya haha.. nanti saya update coklat akak yang baru siap ni heheheh

    ReplyDelete
  2. Boleh la tempah pasni...:)
    anak Asiah pun suke coklat,hari2 makan coklat pun takpe...tapi tak suke coklat yg ade kacang.

    ReplyDelete
  3. nampak sedap coklat tu...ade harapan nak dapat skit x..hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnyeeeeeeeeee
    dah lama akak x tempah makan choc tau cik ros ! ;)

    ReplyDelete
  5. sedapppnyer....
    nory suka sgt makan coklatt...
    yummy..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak makan cekelat cam gini.. duk beli yang kat kedaijer...

    ReplyDelete
  7. sedapnye.. wahh template baru lagi eh? comelnye...

    ReplyDelete
  8. wah bestnya dapat hadiah coklat. teringin nak makan coklat da bentuk2 cmni

    ReplyDelete
  9. salam kak CR..
    uuuuu...coklat...nampak sungguh sedappp.. nyum2.. :)

    ReplyDelete
  10. suka coklat!kiut pulak tu..:)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠