Edit Blog Mrs&Mr 8788

Author : Cik Rose Cute | 2:00 PM | 19Total Comments |
Kali nie tema kaler purple yg di request oleh Mrs&Mr 8788  memang sepenuhnya kaler purple....tak ada campur2....Hope tuan punyer blog suka dengan design tersebut....Memang penat edit blog...penat tangan dengan otak...jenuh memikirkan nak design supaya orang suka....hehehe...Entry yg terlalu pendek....hope korang suka...

Nota Pink: Entry nie dah lama taip...sajer simpan buat pekasam kikikiki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. hai CR,...semalam kiter dh g blog dia...mmg comel.....

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak...cantik n puas hati.. :)

    ReplyDelete
  3. cantiklah... sangat creative dan berbakat... ^_^

    ReplyDelete
  4. cantik.. dah terjah blog dia.. :)

    ReplyDelete
  5. cantik, yang penting diorang suka kan :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum rose...selamat mengedit yer...;)

    ReplyDelete
  7. kerja mendesign ni mmg memerlukan kekreatifan yg tinggi dear :) skrg otak sy dah makin beku nak fikir design dear,hehehe.tu yg malas dah nak design tu..asyik layan anak je,mana tak beku..hahaha.

    ReplyDelete
  8. salam kak cr..

    hihi..cantik kaler..comel la doodle tu.. :p

    ReplyDelete
  9. kretip sis edit belog...makin murah rezeki

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠