Happy Birthday Buat Kina

Author : Cik Rose Cute | 8:29 PM | 8Total Comments |
Tadi terbaca kat blog Deqla  pasal birthday seorang ahli GSF...baru tahu....Sorry kina...akak lambat wish....sibuk....dengan design blog orang....Birthday Kina adalah pada tanggal 24 Mac hari tue....

Happy Buat Kina...Semoga kina sucess selalu dan menghadapi ujian yang bakal mendatang....Semakin usia kita meningkat semakin berat ujian yang Allah beri untuk memantangkan usia kita...Semoga kina tabah menghadapinya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. sungguh bznya CR,..nnt semak kat page GSF ada deretan harijadi,..CR pun tak isi lagi kan..

    wah sedap nampak kek tuu kina..

    ReplyDelete
  2. haah betul kata mama mia tu... kami tau pun dari situ la... ;)

    ReplyDelete
  3. kita pun tak sempat buat entry utk kina..

    ReplyDelete
  4. salam k.cr..
    ehehe.bulat mata cma tgk cake tu..

    sanah helwah buat KIna :)

    ReplyDelete
  5. hepy belated besday for kina..:)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠