Are you gay?

Author : Cik Rose Cute | 4:31 PM | 31Total Comments |
hahaha....mungkin korang terkejut dengan tajuk di atas....Sebenarnya aku nak story pasal Seorang pemuda Thailand nie....telah membuat pembedahan untuk menjadi seorang perempuan huhuhu...

Golongan transgender Thailand memang terkenal dengan kemampuna mereka untuk kelihatan lebih hot dari wanita sebenar. Treechada Petcharat (26) yang merupakan pemenang tahun 2004. Beliau dilahirkan sebagai Saknarin Marnyaporn sebagai seorang lelaki tetapi Saknarin Marnyaporn merasakan diri beliau seorang wanita yang terperangkap di dalam tubuh seorang lelaki. Pada usia 17 tahun beliau melakukan perubahan jantina dan menukar nama beliau kepada Treechada Petcharat.












 
Psstt!! tak sanggup aku tengok wajahnya...memang cantik mengalahkan aku....huhuhu.....Apa pendapat korang?....Pesanan untuk lelaki....berhati-hati...hehehe


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. JARI DAN TAPAK tangan die nampak besar.. :O

    CIPTAAN ALLAH adalah tetap yg terbaik.. :)

    ReplyDelete
  2. tp camne pun akn nmpk mcm lelaki...

    ReplyDelete
  3. woahhh, rasa macam kita pulak yang bukan perempuan. hihi

    ReplyDelete
  4. Bila benda2 mcm ni tak dikawal dan disokong ramailah nak jadi pondan..kikikiki.
    Thailand memang dah teruk. ...huhuhuhu.

    Tapi cantik gak balak ni..hahahaha.

    ReplyDelete
  5. fuhhh cantiknya... memang meletops! tak sangka sebenarnya lelaki.

    ReplyDelete
  6. Org2 Thai ni memang kreatif, sebab tu buah-buahan Siam nampak lebih besar dari buah yang sama jenis di Malaysia sebab mereka bijak menambah baik. Kalau tukar seks tak payah cakaplah, Siam memang terrer. Hingga dulu pernah berlaku seorang juara kick-boxing yang sangat ditakuti oleh lelaki di Thailand, tiba-tiba menukar jantinanya menjadi wanita yang sangat cantik. Bayangkan lelaki berperwatakan samseng, kaki buli yang ditakuti tiba-tiba menjadi wanita cantik yang sangat lemah lembut...

    ReplyDelete
  7. uiii lawa kalah pempuan asli.

    ReplyDelete
  8. Memang comei tapi tak asli.. Harap2 tak adalah yang mengikut jejak..

    ReplyDelete
  9. salam che rose
    die nie memang cantik jadi perempuan..mybe sbb die da banyak buat operation utk mencantikkan muka dia..:)

    ReplyDelete
  10. huhuhui mmg cantik, kalau yg betul2 perempuan... kat sana kene hati2 kalu nk ngorat kn, tkt2 terngorat perempuan yg dulu penah jd laki heheheh

    ReplyDelete
  11. telan air liur tengok..hahha..cantik dr yang asli

    ReplyDelete
  12. perghhh... kalah kite org pompuan...

    ReplyDelete
  13. kan~ dorang lagi cantek dari wanita sebenar.. tapi takpe.. kita asli, dia semua palsu.. ehehhee

    ReplyDelete
  14. lagi cantik dari yg original perempuan. huhu..

    ReplyDelete
  15. cantik ..memang cantik pon, kalah pompuan btol ..sayangnye, kalau jadi lelaki sejati, mesti comel ..ape laaa nak jadi ni ..

    ReplyDelete
  16. comel nyer..

    tak nampak macam lelaki pun

    ReplyDelete
  17. huhu..beware,,,
    ramai y tertipu..

    ReplyDelete
  18. biaq betik asalnya lelaki..cun gilerrr

    ReplyDelete
  19. salam k.cr..
    huhuhu.. x sanggup... x sanggup..
    rupa lelaki tu ttp hado :p

    ReplyDelete
  20. dah penah baca psl dia ni.. tu la, x sgka dia lelaki...huhu

    ReplyDelete
  21. makk oii..kesian kat lelaki yg terpedaya..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠