Wow!! My Birthday!!!

Author : Cik Rose Cute | 10:48 AM | 69Total Comments |
Sorry lambat publish entry walaupun hari nie adalah birthday aku....nak tunggu surprise hadiah dari cik hubby tapi hadiah tue belum ada lagi tak sabar menunggu cik hubby tak cakap pun hadiah apa yang dia nak kasi...Katanya kalau cakap tak surprise......Walaupun Umur makin meningkat perangai still sama dari bujang sampai dah anak tiga......bilalah nak berubah la la la...

http://4.bp.blogspot.com/-ORV8iSvfGZ0/UKROgkcsVBI/AAAAAAAABaE/WmhCuRMH59U/s1600/Ucapan+Selamat+Ulang+Tahun+Romantis+Untuk+Pacar.jpg
aku jarang letak gambar....aku malu sebab aku gemuk la la la...
 http://3.bp.blogspot.com/_TQG8kl_mtVk/S2eThLeBWpI/AAAAAAAAAJg/NPkvVzZy01g/s400/5.gif

Kepada group GSF yang wish birthday untuk aku terima kasih banyak2....

Nota Pink: Rindu nak terjah blog korang dan komen cam dulu....dan aku selalu dapat gift dari blogger kerana dapat "Top 5 Pengomen" Sekarang dah  tak ada waktu....Masa mencemburui aku...Tapi lambat atau cepat akan ku terjah blog korang....





Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

69 comments:

  1. Selamat hari lahir Rose.... Semoga panjang umur, murah rezeki....

    ReplyDelete
  2. kami wish dlm fb akk mlm tdiag.sy tggu pkul12 trs wish

    ReplyDelete
  3. epy birtday.. moga kekal jelita & bahagia selamanyer ye hehehe

    ReplyDelete
  4. happy burday ya....semoga dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan...aminnnnnnnn

    ReplyDelete
  5. Selamat ulang tahun. Moga panjang umo, murah rezeki dan sihat sll.

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir cik rose..
    Moga diberkati dunia akhirat..
    Aminnnn!!!!

    ReplyDelete
  7. Happy born day cik Rose... may ALLAH blessed u....

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday CR..semoga pjg umur murah rezeki..sihat2 selalu hendaknye..;)

    ReplyDelete
  9. happy birthday to you dear,
    semoga tercapai apa yg di hasrat, amin

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir kak rose...
    moga diberkati Allah selalu... ^_^

    ReplyDelete
  11. Happy birthday CR....moga dirahmati Allah dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  12. happy birthday kak.. x sgka tau akk pun besday bulan 3... naseb baik bgtau semlm... hihihi

    ReplyDelete
  13. hb cik rose..moga panjang umo n murah rezeki

    ReplyDelete
  14. happy birthday cik rose. semoga bertambah kiut. ;)

    ReplyDelete
  15. hpy belated bday!! :D

    dpt seprais pe kak? ;)

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir cik rose
    semoga bahagia bersama family tercinta :)

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir cik rose...cik rose idak la gemok sgat tu..:)

    ReplyDelete
  18. happy birthday kak...datang dari http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/03/selamat-hari-lahir-cik-rose.html dan follow sini... ^_^

    ReplyDelete
  19. happy birthday.. semoga panjang umur dimurahkan rezeki ;)

    ReplyDelete
  20. happy birthday...hihihi..mana dr gemuk,..laa berisi sikit jew masih cun lagi tuu

    ReplyDelete
  21. makin meningkat umur kita ye cik rose...samalah kita jarang dh dapat top 5 pengomen skrg ni...

    ReplyDelete
  22. happy birthday cik rose cute..
    umur bukan penghalang..hehehe

    ReplyDelete
  23. epi besday kak ros.. moga panjang umur dimurahkan rezeki ya...

    ReplyDelete
  24. Happy birthday Cik Rose Cute! ^_^ hehe

    ReplyDelete
  25. Hepi besday Cik Rose,semoga pjg umur,murah rezeki dan sihat selalu.

    ReplyDelete
  26. happy birthday cik rose :)

    slm perkenalan.

    ReplyDelete
  27. SELAMAT HARI LAHIR kak...
    mas doakan smoga akak di panjangkan umo..di murahkan rezeki..
    dan semoga hidop akak diberkati oleh-Nya
    Amin

    ReplyDelete
  28. slmt hari lhir sis..moga pnjg umur, dimurahkan lg rezeki dan sntiasa bahagia bsama insan2 tsyg,...amiinnn.

    ReplyDelete
  29. selamat hari lahir kak..yg ke bpa eh?hihi...nti upload hadiah dr hubby..hihi

    ReplyDelete
  30. Selamat hari jadi Cik Rose kita. Moga panjang umur, murah rezeki, kesihatan yang baik, semua urusan senantiasa di permudahkan Allah. Dan senantiasa bahagia bersama keluarga.

    Psstt.. body cik Rose kita ok apa... :)

    ReplyDelete
  31. Selamat hari lahir ke....Semoga di hari mendatang kebahagiaan sentiasa menemani Cik Ros dan famili tercinta

    SELAMAT HARI LAHIR

    ReplyDelete
  32. happy besday kak rose....moga panjang umur murah rezeki selalu

    kak rose sorry wani br tau hr ni besday akak nanti wani up n3 k...

    ReplyDelete
  33. eppy bday dik !

    wahhhh jeles tul akak dgn blog CR .. nieee ari2 tukar nie .. eiii geram ;))

    semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu dik ;)

    ReplyDelete
  34. Assalam, Selamat Hari Lahir... ^_^

    ReplyDelete
  35. salam kak cr..
    alhamdulillah..
    sanah helwah kak :)

    ReplyDelete
  36. Happy birthday. Semoga maintain cute selalu :)

    ReplyDelete
  37. selamat hari lahir..semoga selamat semuanya..

    ReplyDelete
  38. Barakallahufiq CR... Moga sihat sentiasa dan murah rezeki... amin..

    ReplyDelete
  39. happy befday to u cik rose;) moga terus dipnjgkn umur, dimurahkan rezeki dan diberi kebahagiaan hidup dunia akhirat;) yaaaa, x demuk punnn taw;)

    ReplyDelete
  40. selamat hari ulang tahun kelahiran akak... semoga happy selalu..

    ReplyDelete
  41. Selamat Hari Lahir bungaku cik rose cute.Semoga panjang umur murah rezeki dan bahagia bersama keluarga tercinta InsyaAllah.Dan semoga hidup sentiasa indah seindah blog-blog yang cik rose hidup suburkan di alam cyber ini....

    ReplyDelete
  42. hepi besday kak..
    moga bahagia n bahagia selalu..

    ReplyDelete
  43. happy bday ROS
    moga happy bersama family tercinta :)

    ReplyDelete
  44. selamat ulangtahun kak rose...
    jap lagi nur up entry,....


    sori ye lambat....

    ReplyDelete
  45. SELAMAT HARI LAHIR ROSE...k.atie pon dah lama tak jenguk kat sini.

    ReplyDelete
  46. SELAMAT HARI LAHIR DEAR :)

    Jemput baca entri khas untuk kamu ni :)

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2013/03/happy-birthday-cik-rose.html

    ReplyDelete
  47. Umur hanyalah satu 'kebetulan kiraan angka'. Happy Birthday Cik Rose, moga kekal bahagia berpanjangan dan berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  48. Wah... Selamat Hari Lahir Ya kak.. ^_^

    ReplyDelete
  49. dah lama tak jengah sini. happy belated ye CR.

    ReplyDelete
  50. selamat hari lahir cikrose :)

    ReplyDelete
  51. selamat ulang tahun Rose. soryyyyyyy sgt2. CiM terskip nama rose dlm doa hari itu. insyaAllah nnti CiM update sekalian berdoa utk kamu sekali.

    apa kata Rose update details kat fb gsf. mudah skit nk hntr supprise gift.

    ReplyDelete
  52. selamat ulangtahun cik rose..bahagianya tiap kali besday dpt hadiah special dr en suami..:)

    ReplyDelete
  53. selamat hari lahir CR :)
    ciksu doakan semoga sr dikurniakan kesihatan yg baik dan sentiasa murah rezeki.amin

    ReplyDelete
  54. Nak wish jugak walaupun dah terlewat...Happy Belated Birthday Cik ROse yang sangat cute!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠