Maaf Sangat2(tempahan dari Didie Life's)

Author : Cik Rose Cute | 11:59 AM | 13Total Comments |
Salam untuk semua...Especilly...geng GSF....harap korang jangan marah ya....sekarang nie aku sibuk...bukan menyepi....sibuk menerima tempahan dari rakan2 blogger...kerana itulah aku tak menyempat membalas kunjungan korang....bila waktu malam pulak...aku sibuk melayan drama Adam dan hawa(tapi start pukul 10.00pm kan....) kalau pukul 8.30pm  pulak...si syifa sibuk nak tengok elmo kat youtube....sebab itulah aku tak menyempat nak terjah blog korang....

Menerima tempahan dari DIDIEY LIFE  temanya purple..dengan adanya bunga tulip....kalau korang nak follow atau nak lihat full blog didiey nie....klik SINI

    "Aku rasa serba salah sebab tak terjah blog korang....lagi2 group GSF...huhuhu...cedih sambil lap hinggus kikikiki...Lambat atau cepat aku akan terjah blog korang ya....Terima kasih yg datang sini dan komen....terutama ahli GSF....aku cayang you all...Mama Rina jangan singkirkan CR ya..kikiki ".



 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. bznye cr kite ni.. ehehe..

    xpe..pelan3 :)

    ReplyDelete
  2. hai cr...mai rmh br cr...asyik bertukar saja...sampai dh tak cam dah...

    ReplyDelete
  3. rajinnye akak...byk dpt tempahan..murah rezeki...mah tak ramai kan, dah la murah, cantik pulak tu....good job kak!!

    ReplyDelete
  4. wah..comel2..huhu..xpe kak pelan2..:)

    ReplyDelete
  5. wahh...cun2.. :)
    xpe sis.. nur faham.. dan geng2 lain pun faham..

    ReplyDelete
  6. bz ye. bisnes masyuk sekarang. blog cik rose ni asyik bertukar kulit je. comey2 lak tu. :)

    ReplyDelete
  7. makin gepak ni bisnes edit mengedit.hehe

    ReplyDelete
  8. xpyh nk serba salah kak...ada ms terjah k rumah kitaorang..kami faham la...

    murah rezeki akak byk org soh edit blog..gud luck k

    ReplyDelete
  9. sangat berpuas hati ngan hasil kerja cik Rose.. cute sesangat..tq yer rose..
    jom follow me.

    ReplyDelete
  10. murah rezeki akak..tengah sibuk la sekrang kerje edit mengedit ye cik rose...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠