22 November 2012

The Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2

Author : Cik Rose Cute | 6:02 PM | 30Total Comments |
Tak sabar nak tunggu movie nie.....final...pasni dah tak ada movie nie hihihi aku tak pernah miss movie nie....

Khabarnya, Hari ini Filem The Twilight Saga - Breaking Dawn Part 2 akan keluar kat panggung wayang.Siapa yg bujang bolehlah pergi...konfem penuh panggung cuople2 yg ingin menonton...Final twilight nikan...... Aku pun tak sabar pula rasanya nak tengok... kalau bujang awal2 lagi dah booking tiket

  Yg First hinggalah yg nie aku tak pernah misss....budak kecik tue cutekan...
  aku suka tengok mereka berdua berlakon Edward Cullen aka Robert Pattinson dan Bella aka Kristen Stewart.Tapi sayang mereka berdua dah putus cinta....gara2 Bella  curang....kesian Edward...
P/S:Ada sesiapa yg tengok  malam nie.....hihihihi....Konfem penuh panggung....filem nie memang orang nanti-nantikan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

30 comments:

  1. dah keluar dah harini^^ btw dye org da couple balik lah :D sweet kan?

    ReplyDelete
  2. adeh.. dah kenapa bella curang??? ni yang tak best ni

    ReplyDelete
  3. Na tak sabarr nkk gi tgkk huhuu JOM~!!!

    ReplyDelete
  4. Mieya suka tengok cerita nie. Tapi, maybe kali nie tak dapat nak tengok...hmmm, sedihnya !

    ReplyDelete
  5. alamak shida xtgk la plak kak rose huhuhu^^

    ReplyDelete
  6. Anak perempuan saya memang ikuti siri ni sejak dia di sekolah rendah lagi..memang tak miss. Hari Sabtu ni dia nak tengok siri last tu dgn ibunya...

    ReplyDelete
  7. wah..tak baiklah p ngn gf/bf heheh..baik p ngn husband kan kak

    ReplyDelete
  8. tak follow citer ni dr awal. kalau tgk mesti dh tak best. huhu..

    ReplyDelete
  9. xsabar nk tgk.hihi..tpi xtau nk tgk ngn sape..hahaha

    ReplyDelete
  10. Ramai yg suka dan tak sabar tengok cerita nie, eiqa kurang sikit cwerita nie, hehee

    ReplyDelete
  11. akan terjah jua nti.hehehe

    budak kecik tu mmg comei..sesuai dgn rambut dia tu.gerammmm :)

    ReplyDelete
  12. dulu masa dok kawin rajin la tgk wayang..

    ReplyDelete
  13. mmg x sabar nk tgk..final tuh...aah diorang dh couple balik kan sbb edward tuh dh maafkan bella

    ReplyDelete
  14. psgn yg x bujang berkapel pun mesti tgk ni.dah tentu2 sah kak.. hahaha..mmbe ada ajak tgk ni..nk ajak hubby skali pastinya! :)

    ReplyDelete
  15. nyue dah tgk semalam...baby edward n bella cun kot...hehehehe...

    ReplyDelete
  16. Suka giler dgn citer nie. Cuma, watak Bella tu macam kena tukar pelakon lain.

    ReplyDelete
  17. eh xslh mber dh dload cita ni nti ayu tgk btl ke x..huhu

    ReplyDelete
  18. baru nak tgk sabtu nie..xsabar...;)

    ReplyDelete
  19. wah..dah kuar eh..x boleh jadi nyh kene pi tengok nyh...comel dak kecik 2..:)

    ReplyDelete
  20. M x layan lagi...errr CR, ada yg M nak betulkan skit kat nama M di ruangan GSF kat sidebar tu..nama M bukan Mai....

    ReplyDelete
  21. Ending OK, tapi keseluruhan citer nie masih MEH. Sudi2kan baca dan komen review I kat bawah:

    http://www.sinema.my/movie-review-breaking-dawn-pt-2-jacob-bukak-baju-lagi-seawal-minit-ke-1843-saat/

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠