Make Over Blog 2 Blogger

Author : Cik Rose Cute | 10:02 AM | 53Total Comments |
Assalamualaikum....Ceria di pagi rabu...harap yg bekerja senyum dan ceria okey....Aku begitu teruja kerana mendapat banyak tempahan dari blogger yg ingin blognya di make over....Walaupun aku tak sekereatif mana tapi bolehlah sikit2 untuk korang melihat blog tue kelihatan kemas dan tersusun rapikan....hihihi Pada kebiasannya setelah di make over pasti aku review blog dorang...untuk korang follow blog dorang dan menjadi sahabat....Apa salahnya....semakin ramai sahabat,semakin seronok kita berblogkan....

Semalam aku edit blog Ariana's Story  Temanya dia tak kisah...janji ada pink...Korang perasan tak?headernya tue aku lupa letak 'C' mungkin aku nak cepat...sebab aku takut guruh dah berdentum-dentum....risau jugakkan...nanti tak pasal2 kena panah petir modem aku kikiki...(Akak nanti saya betulkan...baru sekejap tadi nak betulkan...tikus buat hal...)kalau korang nak ke blog akak nie Klik SINI
ya....


 Blog di atas pulak dari blog NURUL tema nurul nak kucing kikiki...memang cute kucingkan....aku rasa si nurul nie minat sangat kucing kot...tue yg tema blog dia kucing.....kaler pink jugak....Jom! ke blog NURUL


My Note:Sakit hati gan si tikus aku nie...dah buat hal...klik2 tak mau jugak dia mau....mungkin kena tukar baru...Tikus aku nie dah lama...tue yg buat hal.....camna aku nak terjah blog korang nie....Sakit jiwa betul....Please!! hubby beli lain....,kikiki...(minta tolong hubby belikan...Mesti hubby aku baca punya...Muuuaaahhh...) Korang ada tak hubby korang baca blog korang....Kalau blog aku...hari2 hubby aku baca...kadang2 tue dia komplen jugak apa yg aku taip di sini....kikiki...tapi aku buat bodoh jer....






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

53 comments:

  1. kreatiflah ni dear..ayu tak pandai..blog akak pn bertambah comel ;-)

    ReplyDelete
  2. cantik.. cm ner nak tempah? brpe?

    http://ruangannazira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hihhi..mia pun dah minat tgk blog CR...hihiih...err..hubby izan pun sk bc blog...heeheh..pengkritik tetap tuu...

    comel...lor...tikus tu dah letih asyik kena klik hihihiih..

    ReplyDelete
  4. Semalam pun akak suggest kat member, blogger baru untuk minta tolong awak. Tolonglah dia yer. Dia kata takder mood nak start blog sebab blog dia tak cun. Tu yg akak suggest awak tu.

    Hubby akak pun baca, tapi x la everyday. Bila dia free jer...

    ReplyDelete
  5. bilalah boleh tempah dengan cik rose nie . .

    ReplyDelete
  6. terbaiklah kak...ni x sabar rasa mcm nk mintak akak editkan blog deqla..tp rasa mcm baru je lagi deqla guna template gy skng ni..hihi..maybe tahun dpn yer kak?.. :)

    ReplyDelete
  7. semua nampak cantiik ! wow, kreatif u :D

    ReplyDelete
  8. semua nampak cantiik ! wow, kreatif u :D

    ReplyDelete
  9. cantik kak..
    tikus buat hal..sebab ada kucing tu kot hehe

    ReplyDelete
  10. mcm biasa , CR buat sntiasa comel :))
    Salam Rabu !

    ReplyDelete
  11. betul pun..semakin ramai kawan semakin bersemangat nak berblog nih...

    ReplyDelete
  12. cantiknye!!! kreatif la k. ros ni

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kak, hee bestnya husband akak usha sini. dulu waktu saya baru kenal dgn husband mmg dia stalk blog saya sy pun. hehehe.

    selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  14. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  15. jap gi nak terjah dua blog nih...

    ReplyDelete
  16. kak...blog makin cntik...jeles tgk...

    ReplyDelete
  17. mencabarkan, edit atau on komputer musim hujan ni..

    tgk cuaca elok, tiba2 je bunyi guruh..kilat..

    selamat perasan xde huruf c..hihi..

    ReplyDelete
  18. siyes rse nk tmph....tpi boleh ke byr tu pstpone dulu erk???=.=...nabila bljr kat lua ngr..huhu...

    ReplyDelete
  19. hehe..oraite..thanks akak..hehe..

    cmne nk temph nabila inbox fb akak ke??=)

    ReplyDelete
  20. minat betul dgn pink color tuh...hehe

    ReplyDelete
  21. wahh berbakat nya! :))

    serius lawa!

    ReplyDelete
  22. dua2 pink..cantik!

    ingtkan tikus betul...rupenye tetikus..huuhu

    ReplyDelete
  23. cantik2 ...
    suke ngan hasil kerja tangan CR ...
    TQ again dik ..

    ReplyDelete
  24. as salam

    ramai feveret kaler pink tapi mmg pink cumel..lawa cr :)

    ReplyDelete
  25. banyaknya tempahan..rezeki ni kan kak

    ReplyDelete
  26. pergh...comelnya..dua2 pinky...hehehe

    ReplyDelete
  27. comel2 je akak edit blog org..
    blog akak pun comel.. hehe..

    ReplyDelete
  28. WAH..MAJU BISNES NAMPAK..ALHAMDULILLAH,BOLE LA BELANJA BUI MAKAN ROTI CANAI NNT..HIHIHI

    ReplyDelete
  29. aduii cantik sangat cr, org kreatif ni mmg boleh buat duit, rajin cr, idea biasa tgh malam baru mari ;)

    ReplyDelete
  30. T.kasih lah CR..walaupun tertinggal huruf C..asalkan diperbetulkan nnti,akak x kisah, cumanya akak ingat nak buat jg entri pasal Cr tp sbb belum complete betul lg..so, x sedaplah kan..nnti org kata apa plk..hihi.Kiranya CR mcm penyelamat jg..selamatkan akak dr pening nak make over blog akak..almaklumlah selain x cekap sgt bab2 edit ni, akak pun agk bz..hihi tq sekali lg dear..dan Salam perkenalan.
    Dan t.ksh juga pd rakan blog CR yg turut follow akak dan jd rakan blog akak plk..:)

    ReplyDelete
  31. perghh
    makin maju nih bisnes akak rose kita nih,makin bz la nmpk gayanya..pakai x abis lah kan kalo ai dok tggu2 kan..hihi

    ReplyDelete
  32. Pergh! Makin cantik la CR edit...ingatkan td M salah masuk umah..ha ha..cantik wajah baru ni..

    ReplyDelete
  33. wahh ... terbaekk lh cik rose. byk dpt smbtn. gudjob ^^

    yana tag cik rose --> http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  34. t.kshChe Ros..sbb dh betulkan..nnti akak buat entri ye..:)

    ReplyDelete
  35. untunglah hubby selalu baca,tahulah dia kemahuan isterinya.hehe

    en suami jarang on9.klu on pun sekejap je check fb, check info tentang bola n tutup.pastu dia layan game jer.baca apa yg sy tulis mmg tak arr.huhu

    ReplyDelete
  36. assalam.cr akak nk minta tlg..ada tak salin kat mn2 alamat email akak yg akak bg baru ni..akak x boleh buka email lah dik..huhu

    ReplyDelete
  37. hebatt kak ros!!!! mmg kreatif ;)

    ReplyDelete
  38. makin terer dah kawan aku sorang ni..cayalah..

    ReplyDelete
  39. cik rose..nanti cer kasi no telepon cik rose kat saya..saya takder lagi no cr...saje nk wat simpan..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠