Syifa Main2

Author : Cik Rose Cute | 12:43 PM | 45Total Comments |
Hai! Selamat tengah hari...kejap lagi aku nak terjah blog korang...memandangkan aku tak busy sangat2...Hari nie nak story pasal syifa...dah lama tak story pasal budak pipi labuh niekan....Hari2 aku story nanti korang boring pulak kikiki

Ha....tengok....habis permainan dlm kotak dia keluarkan....dah rupa makcik jual kat pasar pulak...

Siapa mau beli permainan?murah2...2 ringgit satu barang kikiki....Kalau dapat main kusyuk betul...

Kotak coklat tuelah isi permainan....Tengok dia ambik kotak tue untuk isi balik permainnannya...

Dah bukak....katanya panas kikiki...Syifa nie sekrg dah pandai mintak nak main tab tau...kalau kita tak beri dia merajuk dan terus lari....kadang2 nak tergelak jugak aku tengok karenahnya...

                 P/s: Kalau korang nampak nuffang aku keluar iklan Ice Cream "Baskin BR Robbin" 
                       kat bawah nie.. Korang klik2lah...hihihi...Iklan tue baru keluar hari nie tau....Bila
                       korang dah klik jangan lupa info aku...Nanti aku klik korang punya iklan pulak...
                       Okey Muuaahhhh...Tikus aku dah baru....Semalam beli...(Cayang kat hubby ketat2)
                       kerana memahami diriku....


Dah siap design blog seseorang yg baru jer jadi blogger...followers pun tak ramai lagi...baru 3 orang tau...nanti aku review blog dia...korang jangan pulak tak follow tau....

                                    LOVE YOU ALL...LAGI2 GROUP GSF!!                           


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

45 comments:

  1. Comelnyaaa.. Mieya klik iklan celcom warna biru laut :)

    ReplyDelete
  2. grmnyeee pipi die nk cubit2 je..hehehe..

    ReplyDelete
  3. comel syifa , kalau adik saya dia hamburkan mainan pastu buat kerja lain , x tau apa motif dia .. hha !

    ReplyDelete
  4. hehe tomel2.. sambil main pun pakai skap hehe

    ReplyDelete
  5. alolo..comeinya ank dara akak ni..!
    geram nur tgk..rasa nak picit2..hihhi

    ReplyDelete
  6. alah2 .. comelnyaa syifa ... ekeke geram tgk si pipi labuh nie .. mungil !

    comel pkai skaf tuu ;)

    ReplyDelete
  7. alahai comelnya syifa pakai skaf..hehe

    ReplyDelete
  8. geram tgk pipinya..ala kak,time yui komen takde iklan tu =(

    ReplyDelete
  9. kecik2 dah pakai main tab..amboi2...eheeheheh

    ReplyDelete
  10. dg cni tgk syifa..dah besar dia yer...pipi labuh tu yg bt makin comel..hihi...

    ReplyDelete
  11. haha.. kusyuk syifa dgn gaya mokcik niago..hihi..dah la comel!

    ReplyDelete
  12. hahahaha.. comelnya..tembam betul..hehehe

    ReplyDelete
  13. Comelnya Si pipi labuh ni...bebudak skang ni mmg advance ngan gadget2 ni semua kan CR...alahai tak kuar plak Nuff ni..

    ReplyDelete
  14. Mieya pkai scarf comel la.. Tikus baru wireless ke?
    Eh, tak buat link pun blog kawan baru tu...

    ReplyDelete
  15. Eh, salah nama laa...sory trtype mieya plak.
    Syifa comel..yg paling comel..

    ReplyDelete
  16. comei sungguh budak pipi labuh nie.abg aiman kata banyaknya mainan dia..:)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum rose...comel nyer die...:)

    ReplyDelete
  18. akak tengok syifa tu dah besar panjang, agak2nya bila erk??

    ReplyDelete
  19. kalu camni nyer comei makcik jual brg kt psr msti ramai yg nk beli

    ReplyDelete
  20. kelihatan sofa kene conteng eh tuh...hehe

    ReplyDelete
  21. ihih..mmg pipi labuh dak comel ni... gewammm :)

    done click milkadeal pouch 4 tab :)

    ReplyDelete
  22. Comelnya syifa..cian main sorang2 je ye..:)

    ReplyDelete
  23. tembam!!!!!
    akak,jom jom join contest tu skali..hehe

    ReplyDelete
  24. syifa main sorg2 je ke? meh acik temankan. huhu..

    ReplyDelete
  25. alololo pp si Syifa nih..
    grrrr...goram :) cam pp anti dah.hehehehe

    psst! ada gaya mcik jual sayor ke k.ros.hehehe

    ReplyDelete
  26. yaallah kak ros nak gigit pipi dye sikit bole...TEMBAM nyeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

    ReplyDelete
  27. hihi. mane die jumpe anak tudung tu. pandai pulak die pakai ehhh. :)

    ReplyDelete
  28. Comelnya Syifa :-)
    Done klik Milo Cans Next Games k :-)

    ReplyDelete
  29. comelne syifa..saya klik iklan celcom,baskin robin xder pun

    ReplyDelete
  30. nape bulat sangat muke syifa tu..geramnye..mcm alesya jugak kalu main mcm tu la..hehhee

    ReplyDelete
  31. syifa....wat ape tu...main pondok2 ke...??

    ReplyDelete
  32. shomelnya si syifa ni. tak ada baskin robbins. ada australia je. so dah klik australia ye.

    ReplyDelete
  33. adik hana pun nama syifa. sekarang SPM :)

    ReplyDelete
  34. syifa apsal comel sgt..auntie geram tgk pp syifa yg bam2 tuh hihihihi

    klik hishop n white.my

    ReplyDelete
  35. budak2 kak advance kn skg hehe..men tab tu..kalo rosak mngis xblagu hehehee :D

    ReplyDelete
  36. kecik2 dh pndai nk main ipad ye..haha

    ReplyDelete
  37. cr..ciksu dah send email :D

    mood# hapy ni..hihi

    ReplyDelete
  38. comelnya dia..Kak...sya x le tgk iklan kat blog korang kenapa ek??>.

    ReplyDelete
  39. comelnya dia..Kak...sya x le tgk iklan kat blog korang kenapa ek??>.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠