Terima Kasih Intan Belian/EXABYTES

Author : Cik Rose Cute | 3:02 PM | 21Total Comments |
Terima kasih ina...Akhirnya settle jugak aku apply "Exabytes"

Sekarang tunggu jerlah lulus ke idok...

Aku sebenarnya pening nak bendera merah....huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. wow byknya uv klik, insya allah lulus, nak mintak tolong CR klik button Google +1 untuk entry sticky post di blog aju

    Iphone 5 gadget impian

    Tq CR

    ReplyDelete
  2. haa camnilah... :-)

    Tunggu je dia bls mel nanti.. :-) ada rezeki mesti dpt punya :-)

    ReplyDelete
  3. owhhh mcm tu...x penah deqla buat...huhuhu...memula tadi x phm jugak.. hahaha

    ReplyDelete
  4. intan berlian kan? hihi.. moga lulus yer kak.

    ReplyDelete
  5. byknya uv CR..
    nak bendera merah openya yer ;D

    ReplyDelete
  6. saya doakan agar berjaya tau... amin... :)

    ReplyDelete
  7. nak apply apa tu eik.. apa2 pun gud luck :))

    ReplyDelete
  8. terbaiknya UV sis..!

    InshaaALLAH lulus ni...

    ReplyDelete
  9. puluhan ribu sebulan..ok la tu..

    ReplyDelete
  10. Dasat UV CR yek.. Patutlah dapat..tahniah..

    ReplyDelete
  11. banyak gilalah uv..baru nurul paham=)ooo yang letak2 iklan ek?oklah dah ramai gak buat.mcm nurul idakler sbb uv sikit=)huhu

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah cik rose dh approved pun ye.

    ReplyDelete
  13. byknye views... huhuhu..insyaAllah..ade rezeki tu nntu :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠