Happy Birhday Buat MV (Group GSF)

Author : Cik Rose Cute | 10:45 AM | 28Total Comments |
Happy Birthday buat  Ms velentine ....Semoga Mv sentiasa sihat dan happy di samping keluarga tersayang....walaupun kita tidak pernah bersua....tetapi kita tetap berkawan di alam maya....Salam perkenalan dariku untukmu.....



 Ibu kepada 3 orang anak yang sangat comel..beliau nie orang sabah rupanya....baru kutahu.....hari ini maka genaplah usianya 27 tahun...masih muda lagi walaupun anak dah tiga......kat bawah tue kata2 MV yg agak kelakar...
 " Nampak sombong kalo org yg tak kenal tp sebenarnya sa baik wa,.,,,cuma muka jak bah 2 agak kelat skit,,wawawa,,,sebab sdh azali konon..wakakaka..& yg penting Myhaikalayuwana takut tapi Mrs Velentine tetap syg mereka...hihihi,.,,,pada pendapat aku Kebiasaannya muka yg nampak sombong nie baik hati.....hihihi"

Hari nie mungkin ramai group GSF...beri ucapan kepada MV sebab syarat2nya sebegitu.....Nak ke blog Mv klik header comelnya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. as salam

    saya pernah ke blog dia..haapy birthday MV:)

    ReplyDelete
  2. Selamat Ulangtahun Kelahiran MV....!

    ReplyDelete
  3. Happy b'day..

    akak follow kamu ya

    ReplyDelete
  4. HB dr saya juga


    jom tgk show off keta .http://gilamodified.blogspot.com/2012/11/selesai-sudah-show-off-harini.html

    ReplyDelete
  5. Hb MV walau xknela lg shida nk wish juga hehee^^

    ReplyDelete
  6. yey ! akak punn dah wish ... ;)

    ReplyDelete
  7. Siapa pun MV, hepi bisday utk nya...semoga berbahagia selalu sambil menghirup udara di bawah bayu...

    ReplyDelete
  8. selamat ulang tahun sis MV :)

    ReplyDelete
  9. mama mv yg comel..muda g tu kn..hihi

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum rose...selamat hari lahir buat beliau yer...;)

    ReplyDelete
  11. happy birthday MV.. deqla pun dah siapkan entri utk MV. :)

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday to her :)

    ReplyDelete
  13. happy birthday kepada beliau..semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki..amin...

    ReplyDelete
  14. hepi besday MV=)semoga pjg umo murah rezeki.may Allah bless u

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠