The Nuffang Stickman's Scoop November 2012

Author : Cik Rose Cute | 8:32 AM | 12Total Comments |
Tadi nuffang ada email aku benda nie....aku pun tak faham apa ke benda hihihi....Sajer nak share kat sini..mana tahu ada yang faham....kikiki


Hello hello Nuffnanger!

November is heading to an end but before you start thinking about your Christmas shopping list, Nuffnang’s Stickman has some exciting stuff installed for you! :D Here’s what’s to expect in the next 2 weeks:

1. Nuffnang Baskin Robbins Finale Event

Calling all those who craze for desserts, we’re going to give you a run for your sweet tooth as we’re giving out 75 pairs of invites to an all-you-can-eat ice-cream buffet on the 23rd of November 2012 (Friday). Not only will there be free flow Baskin Robbins, you’ll get to meet some of your favourite celebrity bloggers too! Click here for the full details.

2. F.Y.I On Stage in KL

We are giving away tickets to catch your Favourite YouTube Icons Victor Kim, Andrew Garcia and JR Aquino on a 2-hour showcase on the 28th of November 2012 (Wednesday). You’d also stand a chance to dine with Victor Kim and Andrew Garcia and win exclusive signed ACER products as well! For more information, read here.

3. Nuffnang Premiere Screening of Wreck-It Ralph


Have you ever wondered how the life of a video game character is? Well now you can find out as Walt Disney Studios Motion Pictures brings you into the world of Wreck-It Ralph, where you’ll get to meet all your childhood game characters! There are also exclusive merchanises to be won such as Hoodies, T-shirts and iPhone 4 covers. So head on down to the blog post here and submit your entry now!

That’ll be all for now, and here’s wishing you an awesome end to your November!

Cheers,
Darren Low
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd


Korang faham tak?aku kalau bahasa pelik2 aku tak faham kikikiki...kalau sikit2 bolehlah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. wani pn dapat tp xpenah amek port pon hahahaha

    ReplyDelete
  2. hikhik nurul mmg bat dunno jer kalau ada email dr nuffnang tapi pasnie ingat nak amik tahu lah..huhu

    ReplyDelete
  3. sebenarnya, nur pun tak faham..hihihi..

    sbb selalu buat tak tahu je bila dapat emel..kecuali tiket yg kita hantar..hihihihih

    ReplyDelete
  4. ni mcm nak invite akak join event je. tp ada syaratnya kot. akak try baca kat full details tu.

    ReplyDelete
  5. dok pahe la cik rose..saya kalu dapat wak dek jer..

    ReplyDelete
  6. nie ajak suruh join la ni.. submit entri.. hihih..

    ReplyDelete
  7. sama lah,cikji pun dpt tp xphm2. heee

    ReplyDelete
  8. biasa jmput event la..tgk movie la apela..sume jauh2 xpat pi pn so shida pn buka bca2 tutup heheee :D

    ReplyDelete
  9. ai pun x bapa nk phm gak nih..x penah lg rsnya dpt mcm ni.huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠