Make Over Blog Rus Mohd Dan Yana

Author : Cik Rose Cute | 12:22 PM | 26Total Comments |
Blog Di atas adalah blog Rus Mohd..beliau seorang deler Corset " PREMIUM BEAUTIFUL CORSET AND WANNA BE PART OF MY TEAM BY DOING PREMIUM BEAUTIFUL BUSINESS" okey....sesiapa yg berminat boleh singgah ke blognya....Nak tengok lebih detail hasil ediit aku klik SINI dan follow sekali ya....boleh dapat geng baru....hihihihi


Yang kedua dari yana....Sebelum nie beliau pernah jugak ambik tempahan dari aku....Sekarang dia nak make over lagi....tapi yg simple2 jer....Jom! Klik SINI tengok blog yana design baru....


    "Malam tadi tengok adam hawa....tapi...sakit hati betul gan Johan....sekejap Ain...sekejap Azie..
     pastu Ain balik...ada jugak perangai lelaki cam gini....Gara2 cemburukan Am cium tangan Ain.."


kikiki over pulak aku....padahal tue drama jer....Hubby aku pun layan drama nie tau....kalau terlepas...dia suruh aku cerita balik....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. aida x tgk pun adam & hawa. asben da download. but aida nak tunggu dia download hingga abis nanti, baru tgk sekaligus :-)

    ReplyDelete
  2. Dah lama kenal Yana dan selalu ke blognya.. Suka dgn wajah baru blog Yana. simple je..

    Lepas ni nak pi terjah blog Rus..

    ReplyDelete
  3. Semakin mantap design ko,sekarang dear :)'tahniah :)

    ReplyDelete
  4. wahh..cantik..!
    sis memang kreatiflah.. :)

    Nur tak layan adam hawa la..huhuh..
    xde amik mustika HD..huhuhhu

    ReplyDelete
  5. memang menarikler..
    adam dan hawatu memang bengang ngan si johantuler.. isyh adaker gitu perangainyer yerk...

    ReplyDelete
  6. dya xde astro nk tgk..cntik lah akak edit

    ReplyDelete
  7. salam che rose..betul tu saya pun geram tgk johan tu...ishhh..kan dah tau ain tu isteri org nape nak pegi meminang jugak

    ReplyDelete
  8. betapa berkesannya adam & hawa kan .. smpai ramai yg emo ngan siri semalam ekkee

    ok2 ... akak nak terjah blog mereka nie
    ps : dikk diah dah sampai lom ?

    ReplyDelete
  9. cantik gilos!!! biru cam tu mmg sedap jek mata memandang kan..

    ReplyDelete
  10. kak nak tanya mcm ne nak buat scroll box untuk arkib nlog..rimas lak sy arkib blog sy pnjg2..kalo scroll box seng sket xbyk ruang..mcm blog akak nih

    ReplyDelete
  11. wah..kencang bisnes CR...adam hawa?....tak pernah sekalipun tgk..!!

    ReplyDelete
  12. Geram jugak ngan mamat rebonding tu..cam lalang..eee!

    ~ tsk! terover plak.. ;p

    ReplyDelete
  13. kemas je nampak.. kat bahagian komen ni menarik... mcm mana nak buat eik...

    ReplyDelete
  14. cantik kina suka hasil sentuhan akak..nak berguru boleh..huhu:)

    ReplyDelete
  15. Nak make over blog jugak. Nanti email details ye. Nak tahu harga jugak.
    Email rohana.athmad@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Hasil kerja CR mmg cantik la.. Kaler dia pun sweet..

    ReplyDelete
  17. Jap gi M nak pi layan drama ni kat blog Kak Fieda..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠