Gambar Perkahwinan Hairie Othman

Author : Cik Rose Cute | 8:42 AM | 26Total Comments |
Akhirnya Hairie Othman Selamat Di ijab kabulkan.....Syukur Alhamdulilah....Semoga beliau bahagia hingga akhir hayat....

Ternampak gambar kahwin Hairie Othman dan pasangannya. Majlis akad nikah telah berlangsung pada 16 November 2012, Jumaat lepas . Mengikut twitter Norman Kru, yang mengupdate status pada 16 nov, dia baru balik dari majlis nikah Hairie Othman. Isteri Hairie Othman ni rupanya sepupu kepada isteri Norman Kru.
Tak sangka isteri Hairi Othman rupa-rupanya sepupu Norman Kru.Norman mengucapkan tahniah kepada Hairie Othman dan isteri barunya Yona (panggilan manja kpd Dahlia Diyana agaknya)


Twitter Hairie Othman





Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. dah smpai jodohnya,.. oh kezen rupanya diorg.. sy pon baru tau hehe

    ReplyDelete
  2. selamat pengatin baru buat mereka :))

    ReplyDelete
  3. Akak memang minat dengan dia sejak dulu. Esp masa dia berlakon Leftenan Adnan dengan Puteri Impian..aduhhh..kalah AA.

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru...bini dia cantik la

    ReplyDelete
  5. WAHH alhirnya dye daaa kawen pun.. ;)
    tahniah buat mereka

    ReplyDelete
  6. sama cantik sama padan=)tahniah n selamat pengantin baru=)

    ReplyDelete
  7. kazen istirei norman hakim rupanya..!

    apapun, tahniah HO...

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru buat mereka

    ReplyDelete
  9. kecik je mesia ni kan?? ;p
    tahniah bt hairie dan pasangan... cantik :)

    ReplyDelete
  10. oh tak sgka ada sangkut paut keluarga juga ye..btw selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  11. isteri dia cute ..:)
    tahniah bt psgan :)

    ReplyDelete
  12. wah..x tahu pun Hairi Othman kawin..
    selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..
    sheila sedikit confius, HO ni kawin kali pertama ke atau nombor 2?
    maaf kalau pertanyaan ni kasar

    ReplyDelete
  14. cantik isteri dia...moga jodoh mereka hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠