Edit Blog (JOURNAL OF MY LIFE)

Author : Cik Rose Cute | 2:14 PM | 25Total Comments |
Cepat betul waktu berlalu....hari nie dah hari ahad...sesiapa yg kerja dah start besok....mesti boringkan....Okey aku malas nak type panjang2...korang tengok jerlah hasil kerja aku nie....

full template nie di tempah oleh NIK  beliau nak kaler purple...pastu dia beri contoh nak design camna...aku ikut jerlah....hihihi...kalau korang nak tengok lebih jelas klik SINI

                   P/S:Pasni aku nak terjah blog korang habis-habisan....terutama Ahli GSF tunggu
                          Oh Ya...Sebelum aku lupa...ada lagi satu blog aku edit belum review lagi...


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00
                 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. Salam CR..ade terima tempahan blog lg x? Nak tempah la utk bisnes. Tq.

    ReplyDelete
  2. DEQ DA MASUK BLOG KAKNIK TU AKAK .. MMG COMEL LA .. PNDAI AKAK EDIT .. >,< ..

    ReplyDelete
  3. cutenya...hehe..dah boleh jd sifu ni..

    ReplyDelete
  4. untungla tangan berseni, kreatif pulak. :)

    ReplyDelete
  5. cr dah makin meyerlah laa skarang..

    ReplyDelete
  6. cantikk la...
    rajin betul sis ek..

    ReplyDelete
  7. kreatif betui Che Ros nie...cer che ros tgk blog sy..ok x? kut ada komen mbina..hehe

    ReplyDelete
  8. hasil keje akak mmg tak penah mengecewakan..super cantik! :)

    ReplyDelete
  9. Bleh geng la ngan M sb suka pepel..

    ReplyDelete
  10. ni yg tak sabaq.cr buat cpat..

    nanti edit blog lobaksusue plak k..
    insyaallah nti su email detail2 nya k..

    ReplyDelete
  11. cik rose sangat kreatif..:) like like like banyak2....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠