Apex & Leuniey Akhirnya Umunkan Perkahwinan Mereka

Author : Cik Rose Cute | 12:10 PM | 32Total Comments |



Petang ini, Khairul Fahmi Che Mat & Leuniey Natasha bakal mengumumkan tarikh perkahwinan mereka dalam satu sidang media khas di sebuah hotel di Damansara.
Walaupun bukan bergelar artis, kedua dua individu ini berjaya mencapai status selebriti selepas hubungan mereka kerap menjadi perhatian media & para peminat.
Malam tadi melalui program Meletop di Astro Ria menyiarkan rakaman di’sebalik tabir pembikinan video pra-perkahwinan pasangan ini di Stadium Shah Alam.
Apex dalam video tersebut mendedahkan yang mereka berdua pertama kali berjumpa di sebuah kedai makan di Kota Bharu  Kelantan,sekitar Mac 2012 yang lalu.

Leuniey pula mendedahkan yang sifat kematangan diri Apex menjadi sebab hatinya terpaut dan mengimbau saat romantik ketika sambutan harii lahir mengejut oleh Apex.
Layankan di’sebalik tabir pembikinan video pra perkahwinan Apex & Leuniey sementara menunggu pengumuman tarikh

P/S:videonya tak dapat tengok....sudah di block oleh Astro....malam tadi aku tengok kat meletop...
pasni nak sambung edit blog orang tempah....kalau korang nak tempah email aku ya...

ccherosliza@yahoo.com @ fb


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. dah mmg mcm retis dah dia ni...smua nk tahu... kalo deqla x kuasa kot nk amek tau..hihi...tp tggu je la akk update... (nk gak amek tau tu.. haha)

    ReplyDelete
  2. samalah kita deqla menyampah..hahaha..

    ReplyDelete
  3. dya xtgk pun meletop..haha.. bru tahu dri blog akak

    ReplyDelete
  4. Cepat2 kenduri...
    kita doakan je kebahagiaan diorg... Ameen..!

    ReplyDelete
  5. tengok gak semalam dlm meletop.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, semoga berkekalan ke anak cucu..dan semoga lepas ni Apex akan bermain lebih baik utk pasukan Malaysia sebab dah tiga kali berturut2 belum menang lagi dlm perlawanan persahabatan...

    Apapun, selamat pengantin baru buat mereka berdua...

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka..bnda baik..hehe

    ReplyDelete
  8. suka gak ngan launieynie cumil sangat=)tahniah utk mereka berdua

    ReplyDelete
  9. hehehe..siap ade pre wedd vid lagik..;)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.... semoga mereka berbahgia hinggalah ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  11. Satu lagi bintang sukan nak kahwin..

    ReplyDelete
  12. sy tgok berit nie dekat meletop gak malam semalam.moga bahagia hendaknya..:)

    ReplyDelete
  13. smoga smua urusan dia dipermudahkan,.

    ReplyDelete
  14. fuhh^^ selebriti sukan hehehe :D

    ReplyDelete
  15. xpyh ler nk jd retis sgt .. tumpukn pada tanggungjwb terhadap negara apexxxx

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum rose....semoga pasangan ini berbahagia hendaknya...:)

    ReplyDelete
  17. akhirnya kahwin gak kan..leuni tuh pun cantik

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah..akhirnya bertemu jodoh juga..moga berkekalan hendaknya..insyaAllah

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah bakal terbinanya satu ;lagi masjid..huhu:)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠