Segmen : Follow Sampai Pening

Author : Cik Rose Cute | 8:43 AM | 25Total Comments |
Segmen : Follow Sampai Pening

Berblogwalking di blog mia terjumpa segmen nie terus terasa mau join kikiki...Sesiapa yg mau join jugak klik banner di atas
My followers baru mencecah 2152
           Tarikh tutupnya ialah pada 10 November 2012   


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

25 comments:

  1. haa nanti akak nak joint jugak lah ;)

    ReplyDelete
  2. Kalau berkesemptan bolehlah kakcik turut serta dalam segmen ini nanti. :)

    ReplyDelete
  3. Saya dh pening dh ni. Ada Uphamol tak?

    ReplyDelete
  4. Selmat bersegmen..wah dh bnyak follower tu..hehe..

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya....

    ReplyDelete
  6. wahh...blog tu follower smpi 2k ++ dah..tahniah..

    ReplyDelete
  7. time cma jejak cni dah ade 2156 follower akak.. tahniah!

    selamat menambah follower sampai pening :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih akak sebab sudi join segmen saya..link akak saya dah masukkan dalam senarai..jemput ye jenguk peserta lain..selamat berkenalan kak dan happy blogging. ^__^

    ReplyDelete
  9. selmt bersegmen dgn peningnya...hihi

    ReplyDelete
  10. done follow =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  11. wahhh
    ramanya follower..sian join nk tambah lg tu..akak 2000 plus..ai 200 plus je.huhuhu
    selamat bersegmen ye kak ros :)

    ReplyDelete

  12. singgah follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  13. masih pening lagi ke cik rose..hehehe

    ReplyDelete
  14. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠