Update Hadiah Dari Blogger

Author : Cik Rose Cute | 11:48 AM | 29Total Comments |
Siyes aku betul2 busy...sampaikan hadiah kawan yg kirim kat aku tak sempat nak update tau....Hari nie ada kesempatan terus update...nanti tertanya2 pulakkan si pengirim hihihi...

Nie Dari IZAN  Thanks izan....sedap jugak rasa air packet tue....fm bakul tue cute sangat2....dah letak kat peti ais...Hari tue sikakak yg sulong belek2 terus jatuh...tangkainya patah....cedih sangat2....tapi tetap jugak letak kat peti ais....hihihi....nak buat kenangan dari kawan alam maya....

Hadiah nie dari Akak Norziey  terima kasih banyak2 akak....Yang paling saya suka Kiswah tue...nanti saya nak frame....tapi tunggu duit ada hihihi....


P/S: Hadiah waniey dengan kak ieda dah sampai....tapi belum ambik gambar lagi....terima kasih ya....




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

29 comments:

  1. byknye hadiah akak dpt..tahniah

    ReplyDelete
  2. bila smpn entri sekali byk tu hadiahnya.. lg best buat entri sekali harung camni kak.. hihi..tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. wahh beznya daat hadiah..thniah dear ;-)

    ReplyDelete
  4. Rasa dihargai bila dapat hadiah dari blogger kan CR :D

    ReplyDelete
  5. Jeles jeles.. Byknye dpat hadiah..

    ReplyDelete
  6. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
  7. banyaknya dia dapat hadiahhh.=)

    ReplyDelete
  8. Murah rezeki CR.. Bestkan bila dapat hadiah dr kengkawan alam maya ni..

    ReplyDelete
  9. Tahniah..ramai org sayang dgn Cikrose, sebab tu banyak dpt hadiah...

    ReplyDelete
  10. banyaknya hadiah.. murah rezeki

    ReplyDelete
  11. banyaknya hadiahh...
    murah rezeki akak.. :)

    ReplyDelete
  12. wah banyak nya..huhu.comel2 lak 2

    p/s:cantik blog akak:)

    ReplyDelete
  13. fm bentuk handbag tu kiut la.

    ReplyDelete
  14. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
  15. byknya dpt hadiah Allhamdulillah rezeki kan..klu fm nie mmg cpt je lingkupnya dibuat anak2,sabo jer la kan,sy yg anak sorg nie pun sama je.hiks..

    ReplyDelete
  16. bestnye kak dapatg hadiah lagi..

    wah layout baru lagi... saya lupe betul nak hantar rikuwe saya tu.. nak tukar layout jugak wuwuwuw

    ReplyDelete
  17. wahh tahniah cik rose..murah rezeki tuh..ehh akak baru pasan wajah baru blog nih..nice la..pndy kak rose edit.

    ReplyDelete
  18. wah bestnyer banyak akak dpt hadiah..tahniah..murah rezeki

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠