Checker Google Page Rank (PR)

Author : Cik Rose Cute | 4:40 PM | 42Total Comments |
Korang pernah tak check rangking blog korang?Aku baru first time check....Kalau korang nak tengok jugak blog korang kat google rangking ke berapa klik SINI aku dah check aku punya....aku ranking yg 2/10....

Kira okeylah tuekan kikiki....aku tak faham sangat benda nie....nie pun aku jumpa kat blog Mia....Just nak share gan korang....

             "Dua tiga hari nie...aku tak ada mood nak berblog...tak tahu kenapa...hihihi...Rasa nak tido jer..."

 Terima Kasih Baca Entry


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

42 comments:

  1. Tak pernah check pon. Biasalah tu, mood blogging ada pasang surutnya.

    ReplyDelete
  2. tq..nnt nk cuba lah..

    p/s...anak izan nama 'mia' laa CR...bukan 'alisya'....silap ler tuuu..hihihihih

    ReplyDelete
  3. mama cek blog BHM tadi 1/10 jak dear..hahahaha..kesian..

    ReplyDelete
  4. thanks for sharing nak check jugaklah, dah follow sini

    ReplyDelete
  5. pnh check thn 2009-2010 dulu.. dh lama x check....

    maybe che rose pnt kot..tu xde mood nk update... take care ye

    ReplyDelete
  6. pnh check thn 2009-2010 dulu.. dh lama x check....

    maybe che rose pnt kot..tu xde mood nk update... take care ye

    ReplyDelete
  7. samalah.. tak pernah pulak cek...untuk apa ye ni...

    ReplyDelete
  8. JR dah check blog JR, duduk nombor 1/10...ye ke 1/10? Macam tak caya aje...depa silap kira kot..hehehehe...

    ReplyDelete
  9. Cik Rose, sejuk2 ni memang sedap titun... hehehe... Nak try check gak lah... >.<

    ReplyDelete
  10. tu laa Na pun xpernah check pun ;)
    tq for sharing this

    ReplyDelete
  11. haa akak nak cek jugak lah

    ok2 .. gi tidoo dik ;))

    ReplyDelete
  12. Hi, nanti saya bila senang will check it out. Looks interesting.
    You have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  13. wah tahniah!!! pr2 tu kira dah okeh da tu..hehehe

    ReplyDelete
  14. dulu dah sampai 2/10 jugak..tapi sebulan lebih tinggal blog, terus 0/10 sebab kena pulak masa tu google update pagerank..sekarang ni baru naik 1/10 pulak..alexa ranking ada peningkatan jugak la..

    ReplyDelete
  15. baru tau gak ni. boleh try. huhu..

    ReplyDelete
  16. samalah kita cik rose... 4 hari cuti rasa cam malas nal hapdet blog balik.

    ReplyDelete
  17. tahniah.. bukan mudag nak dapat PR2 tu.. :)

    ReplyDelete
  18. wah hebatnya blog akak.dah pagerank 2 tu.solehah baru 1

    ReplyDelete
  19. sy pun try.. 1/10.. cemana plak tu ehhe,.. yg tercorot ke yg trawal.. x phm hehe

    ReplyDelete
  20. kalau dpt 2 tu kira mantap laa blog sis dari pandangan goggle..tahniah2 yer

    ReplyDelete
  21. cr..bukan tulis HOMEMATE APPLE la
    tp tukar kepada tulisan HOMEMATE APPLE utk ~penantian itu satu kesabaran~ hihi

    terkejut tau aii buka blog tadi..sib baik tak fengsan terus...kih..kih

    ReplyDelete
  22. Tu laa Na pun xpernah cuba... ;D
    kena cuba ni. hihi

    ReplyDelete
  23. deqla x dpt nk check at opis sbb laman tu kena blocked.. huhu

    ReplyDelete
  24. salam kak,,dah cek , 0/10,hahah malunyerr,,

    malu2 pun ni ketar2 je tgn nk komen kt sini =p

    ReplyDelete
  25. page rank sye x tersenarai.. hohoh...

    mood ke laut la tu..

    ReplyDelete
  26. tak pernah check pun..nk check la nti

    ReplyDelete
  27. tak cek lagi..nnt nntlah..huhu rasanya CR penat sangat kot nak2 design blog.mmg nampak mudah design tp memerah otak mmg memenatkan

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠