Gedik ke Neelofa

Author : Cik Rose Cute | 3:32 PM | 38Total Comments |
korang pernah tengok rancangan Meletop? sesiapa yg ada astro dapatlah tengok okey...Aku pernah jugak tengok rancangan tue....bagi pendapat aku...tak adalah neelofa tue mengedik...dah memang rancangan tue kena sentiasa ceria....dan happy...lagi2 pasangan neelofa dalam rancangan tue pulak nabil...Emmm lagilah meletop!!! kikikiki


gambar neelofa

4 November 2012

SELEPAS rancangan Nona, aktres cantik, Neelofa muncul pula sebagai pengacara program hiburan, MeleTOP bergandingan dengan Nabil.

Bersiaran sejak Selasa lalu, ada segelintir penonton tidak suka penyampaian Neelofa yang disifatkan sebagai gedik.

Menjawab isu itu, Neelofa dalam kenyataan kepada sebuah portal berkata, dia tidak menganggap dirinya gedik. Sebaliknya, dia lebih bersetuju sekiranya penonton melabelkannya lincah dan aktif.

Bagaimanapun, kata pelakon filem Azura 2012 ini, dia menerima kritikan dengan terbuka dan akan berusaha memberi yang lebih baik.

                           P/S:Kesian artis...asyik kena komen jerkan....Nasib baik aku tak jadi artis...kalau tak lagi meletop dari Neelofa kikikiki  Aku tak adalah minat sangat dengan neelofa...cuma aku nak beri pendapat aku tentang rancangan tue....tapikan..layan siaran tue memang best jugak...aku gan hubby nak tergelak tengok gelagat Nabil dengan neelofa nie...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. as salam

    tak menengok plak meletop tu...tp ok je neelopa ni..kalau kita jadi retis mesti ramai orang kritik kot.sbb femes sangat...hua haw :D

    ReplyDelete
  2. xnak komen pasal artis tu,..nak komen blog CR yg makin meletop nie..cantik..

    ReplyDelete
  3. btul tu bukan gedik tp lincah & funky. kena lah tanggung risiko dikutuk kalau nak jd artis. :)

    ReplyDelete
  4. wah blog kak rose dh lain..cantik2..ttp pink gitu..

    neelofa wani xminat hehe

    ReplyDelete
  5. Kakpb baru sekali tgk, mcm best...gedik? Kalau istilah gedik dilabel pd Neelofa, rasanya dia bukan orgnya.
    Gedik ni pd akak, sikap yg terkinja2 mcm kebudak2an.

    ReplyDelete
  6. disebabkan sy tak berpa minat si neelofa nie sy nak cakap beliau mmg gedik dlm meletop.haha..cik rose jgn mare ye..:)

    ReplyDelete
  7. Biasalah artis, ada je orang yang tak puas hati dengan dorang.

    ReplyDelete
  8. hahahhaha no komen la pasal neelofa ni haha

    ReplyDelete
  9. Salam CikRose...Apa kabar?rasanya lama k.atie xsinggah kat sini.Emmmmm
    Neelofa mmg cantik!..klu pakai tudung & brpakaian muslimah lagiiiiiiiiiiiiii cantik & Ayukan :D

    ReplyDelete
  10. ahhahah ramai cakap dia gedik kan .. hurmm entahlah
    wajah je gedik kooot
    aak punn x pernah tgk ekeke

    ps : CR , nak minta tlg buatkan button HOME di sebelah kiri , dibhg atas blog akak , macam yg CR buat kat bloh Si MataTajam .. boleh tak .. puas akak cuba , tapi x berjaya .. berapa harga nanti btahu akak dik .. TQ dik ;)
    oh ya , akak ada bertanyakan CR , tapi x jawab .. CR sebuk koot masa tu .. x perlah .. ;)

    ReplyDelete
  11. ps : wah semakin cantik dan berseri2 blog CR .. nice header !

    ReplyDelete
  12. aah best gak tgk rncngn meletop tuh

    ReplyDelete
  13. x pnh tgk.. jd xtau.. nona pon dah lama x tgk..nk tgk camner..dh keje arii ahad.. huhu..

    tp lya x suka dia blakon.. sbb xde rasa feel dgn watak y dia lakonkan...

    ReplyDelete
  14. gedik mgkin x..tp seksi yaa..hehee :D

    ReplyDelete
  15. Wahhh lawanya blog CR..Bukan rancangan neelofa yang meletup tapi blog cr yang meletup

    ReplyDelete
  16. manusia-manusia , kalau jeles dn menyampah tu , semua bagi pandangan negatif ..

    ReplyDelete
  17. alah kina xdek astro..huhu..x dapat tengok..youtubelah jup g..:)

    ReplyDelete
  18. saya x ada astro hehehee....

    waaaahh...! meletop letop blog nih...ada blink2 lagi ^___^

    ReplyDelete
  19. ramai juga yg komen pasal nealofa ni kan.
    nur xpernah tgk lagi, asyik terlepas je nak tgk nya...

    ReplyDelete
  20. Cantik Neelofa, cantik lagi blog Cik Ros....

    ReplyDelete
  21. itula nsb kta xhd arts asyik ada ja xkna.haha

    ReplyDelete
  22. ^_^ biasa lah kalo da jd artis.. ade yg suke n ada yg x ske.. ^_^ eheh

    ReplyDelete
  23. neelofa tu bjak. Tgk dahi pn dh tahu.. Cre ckp pn tau dy bjak . Alah ble dh asek muke dy je kua mula lah yg hati bushuk dgki. Haha

    ReplyDelete
  24. susah jadi artis ni sebenarnya..segalanya diperhatikan... buat tu salah buat ni salah..

    ReplyDelete
  25. tak tgk la meletop tuh... sapa yg tak suke neelofa mmg akan ckp gedik kot heehhe

    ReplyDelete
  26. ada ttgk gt Meletop tu..mmg nmpk cm gedik2 sket la..tp mmg kena buat cengitu kot kan..nabil lg gedik..hehe

    ReplyDelete
  27. cantik gak lofa ni...
    die xdela gedik sgt..

    ReplyDelete
  28. hahaha
    kalo kita jd retis kan..lg lah meletop2 kak ros oii.hahaha kritikan tu dah cnfirm2 dah kita dapat kak,ntah2 xde yg membina..suma kutukan je.hahaha

    ReplyDelete
  29. cunnya pakai skirt hijo tu..
    seksis u...

    ReplyDelete
  30. tak pernah tgok lagi rancangan tu..meletop ke...he

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠