Suami Karisma Kapoor PlayBoy

Author : Cik Rose Cute | 11:21 AM | 18Total Comments |
Aku bukak Fb tadi...tengok2 ada gosip pasal Karisma Kapoor artis Bollywood nie....Kesian kat dia dapat suami kaki perempuan....Nak tahu lebih lanjut baca di bawah...

Suaminya ada hubungan dengan seorang perempuan bernama Priya Sachdev khabarnya....


Nie adalah Priya Sachdev yg di khabar ada hubungan dengan suami Karisma Kapoor...seksikan....tergoda aku kikiki...Sebelum nie Priya Sachdev nie dah berkahwin dan khabarnya sudah beberapa bulan menjalin hubungan dengan suami Karisma Kapoor...

Gambar di atas adalah suami Priya Sachdev....
 Nak baca lebih detail klik Rilek Santai
 
Karisma Kapor lagi cantikkan....aku pun tidak mengerti....dengan suami karisma tue...apa yg dia tengok dekat Priya Sachdev  pun ..aku tak tahu....kikiki....Layan jerlah gosip nie....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. karisma sangat jauh lagi cantik..

    ReplyDelete
  2. as salam

    tekan chartered:) hurmm macam2 lah kan..donia2:)

    ReplyDelete
  3. Karisma cantik lagi la drp pompuan tu..

    ReplyDelete
  4. Karisma lagi comel..sweet..priya tu pe yang ade..nampak tua plak nengok

    ReplyDelete
  5. klu dah playboy tuuu.. huhu..
    tp karisma lg santekk kot...

    ReplyDelete
  6. a'ah..cantik karisma lagikan...
    mungkin sbb seksi kott...

    ReplyDelete
  7. PEREMPUAN TU LEBIH SEKSI DR KARISMA KOT..HIHI

    ReplyDelete
  8. karisma cantek..tp pompuan bawah tu ahdehhh..xtau la tang man santeknyer ^^

    ReplyDelete
  9. itu la deqla ada dgr pasal perkhwinan depa ni di ambang peceraian..haihh...mmg lelaki tak tau diuntung...karisma siyes lg cantik n mengancam..pompuan scandal tu dah mcm maknyah jek.. haha

    ReplyDelete
  10. karisma juga yg cantik.. dh ada yg cantik pun cari lain lagi.. sabar jelah

    ReplyDelete
  11. klulah bertul apa yg digosipkan keian dekat karisma..org lelaki nie memang..dpt isteri cantik macam mana pun masih nk menggatal lg.haha..

    ReplyDelete
  12. apa pun tak boleh la laki karisma kapoor nih....

    ReplyDelete
  13. lelaki mcm tu la..ada yg cantik pun cr lain lg huhu

    ReplyDelete
  14. karisma lg cantik apa..rabun kot suami dia tu hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠