Pengiklanan dari exabytes

Author : Cik Rose Cute | 1:06 PM | 28Total Comments |
Baru jer tadi aku apply benda nie....Cepat betul dorang reply.....aku sajer jer cuba....nak tengok blog aku nie dapat ke idok iklan yg ramai di minati oleh blogger sekarang....

Kat atas tue email yg aku kirim....Tak sampai beberapa minit dorang reply...

Email di atas yg dorang reply....agak2 permohonan aku tue lulus ke tidak? hihihihi....boleh caya ke?aku tgh pening...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. macam best je (^_______^) agak2 kita boleh join x? Huhuhu.

    ReplyDelete
  2. Klaau lepasi syarat UV sehari at least 350 rasanya sure lepas.. :)

    Myra pun baru apply dan dah aprove, rezeki gak tu :D

    ReplyDelete
  3. Salam Rose.Klu tak cuba...mana kita nk taukn?InsyaAllah..diterima tu..blog ni pengunjungnya ramai..bkn cam blog k.atie :)

    ReplyDelete
  4. Insyallah kalau rezeki tak kemana

    ReplyDelete
  5. pening..nape..sbb lobaksusue ke..hihi

    in shaa ALLAH ada rezeki cr tu ..

    ReplyDelete
  6. PU, email yang atas tu auto reply, lepas PU email mmg akan dpt auto reply email tu, then lepas tu baru akan dapat email dari "Sanz
    Internet Marketing Executive" untuk exabytex...dia akan bagitau blog PU layak untuk iklan yang mana satu, dia akan tawarkan iklan tu then PU leh pilih nak yang mana satu...PU kena email traffic blog PU kat dia, sbb from there baru dia tau kategori blog kita...

    Good luck...

    ReplyDelete
  7. try jelah kak. mana tau ada rezeki. :)

    ReplyDelete
  8. oooo ni emel yg automatik dorg balas.. emel ni nak bagitahu yg dorg dah terima emel cr.. :-)

    emmm cr tulis camtu je ke emel kat dia?.. xbagi printscreen uv n url blog? saya dulu bagi..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum rose...mcm best jer iklan exabytes ni...:)

    ReplyDelete
  10. cr g bukak akaun nuffnang n klik dkt blog stats lepas tu cr klik uv untuk last month... cr print screen uv tu...

    lps tu emel dorg, attach print screen uv sebulan n bg link blog cr :-)

    ReplyDelete
  11. kalau dah namanya rezeki tak akan kemana..

    InshaaALLAH..boleh dapat.. :)

    ReplyDelete
  12. entah la cik rose..tak pernah try yg ni..:)

    ReplyDelete
  13. huhuhu...walaupun dah tempek iklan ni kat blog..masih xtau ape mendenye ni...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠