Full Template Blog Atien

Author : Cik Rose Cute | 11:34 AM | 31Total Comments |
Cute tak orangnya....hihihi...atas nie header aten.....

Gambar bawah tue....footer untuk blognya....Kalau korang nak tengok full dan singgah blognya klik SINI

P/S:Takziah Kepada Nurul...Ats Pemergian Ayahnya....Yg pasti yg hidup Pasti mati....Harap Nurul jangan sedih2 ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. Kepada Allah kita kembali..

    Salam takziah kepada teman.. Moga ditempatkan yg tersayang dalam kalangan yg beriman..

    ReplyDelete
  2. WAHHHHHHHHHHHHH...MAKIN TEROR CR MENDEKO BLOG

    ReplyDelete
  3. cntik..slm takziah buatnya sekeluarga..

    ReplyDelete
  4. Dah agak lama tak ke blog aten.. Makin cantik dan kemas blog aten sekarang.. suka warna tema blognya tu..

    ReplyDelete
  5. wahh biru mata hitamku tgk design blog ni...hihi

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum rose....banyak juga dpt tempahan header ni yer...;)

    ReplyDelete
  7. terpesona dgn kaler biru.. tantek!

    oh..tuan empunya ni ke?
    salam takziah buat keluarga nurul

    ReplyDelete
  8. thanks akak...lawa sgt..dah lama nak buat design blog mcm ni..kali ni baru dapat..heheheheh

    ReplyDelete
  9. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  10. Kiutt..salam takziah buat beliau dan kluarga.

    ReplyDelete
  11. cantikk..!
    Warna ala2 turqouist..

    takziah buat nurul..alfatihah...

    ReplyDelete
  12. cantik header tu cik rose...:)


    Alfatihah...takziah untuk keluarga nurul...

    ReplyDelete
  13. susahnya nak klik komeen.. nanti terklik floating widget tuw..

    cantiknya header, brapa harga kalau buatkan macam tu..

    ReplyDelete
  14. nice blog... wah.. pas ni blh la tempah tuk my blog plak

    ReplyDelete
  15. ehmmmm nama Aten tu teringat kat adik akak kat ipoh.. dulu berangan nak jadi mak datin dari kecikler tu terus lekat nama aten..

    ReplyDelete
  16. Sentiasa rekaan idea yang cantik...

    ReplyDelete
  17. cantik!!!al fatihah untuk abah nurul..

    ReplyDelete
  18. As salam

    cutiest je cr buatkan :)
    Al fatihah utk arwah ayah nurul
    salam takziah

    ReplyDelete
  19. Cantik sgt header tu.. Teringin plak

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠