(TAHNIAH) Diana Danielle Dan Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

Rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan tahniah kedua artis niekan....Semoga Kandungan mereka berdua sihat dan selamat..

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.

Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.



Di bawah nie pulak tentang kehamilan Diana Danielle...
diana danielle mengandung
Jutaan tahniah diucapkan kepada Diana Danielle dan Farid Kamil atas berita gembira ini. Pastinya mereka berdua sedang tersenyum girang sekarang ini. Menurut Diana Danielle, ini adalah hadiah hari jadi terbaik buat dirinya.
diana danielle mengandung
Diharap DD tidak melakukan aktiviti-aktiviti lasak selepas ini. Banyak-banyak rehatkan badan. At least sehingga tamat trimester pertama. Sekali lagi tahniah atas berita gembira ini. Semoga semuanya selamat. Ucapkan tahniah kepadanya menerusi Twitter Diana Danielle.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

28 Doakan Aku Kurus... (◕‿◕):

  1. tahniah pd mrk ... bilalah rezeki yana ... hehhh

    ReplyDelete
  2. BILA LAH GILIRAN NORY PLAK NAK PREGNANT HUHUHU...

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat mereka....masing2 xlama lagi akan bergelar ibu :))

    ReplyDelete
  4. owh.. izreen pun hamil jugak? alhamdulillah... rezeki mereka... :)

    ReplyDelete
  5. seronok dgr dorang pregnant...nk pregnant lg la rasanya..hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, rezeki dorang. Tahniah !

    ReplyDelete
  7. tahniah bt mereka..CR ada plan nk tambah lg tak?..hiihi

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah....

    tahniah buat mereka berdua...

    ReplyDelete
  9. tahniahhhhhhhhhhhhhh ;)
    mesti cute anak dyeorg tuu

    ReplyDelete
  10. tahniah buat mereka berdua kan ;)

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka berdua .. ;)

    ReplyDelete
  12. izreen nie mmg lawa sungguh start dr kawin arituh..sblum kawin tak nampak seri..tahniah pd mereka berdua

    ReplyDelete
  13. moga murah rezeki diorg lepas ni..Ameen..!

    ReplyDelete
  14. cepat dorang dapat rezeki kan..alhamdulillah...

    klik maxis

    ReplyDelete
  15. ramainya artis pregnant. huhu..

    ReplyDelete
  16. tahniah buat kedua2 pasangan artis nie..tumpang gembira jugak kite!

    ReplyDelete
  17. seronoknya..teringin nak pregnant lagi rasanya ni..hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.