Jom Follow Blogger Norulakma

Author : Cik Rose Cute | 8:03 PM | 53Total Comments |
Cewah!!! Jom! follow blogger nie...Aku baru jer lepas make over blog dia...Seperti biasalah...lepas aku make over blog seseorang tue pastu pasti aku review blog diakan....sebagai tanda terima kasih kerana order tempahan dengan aku kikiki...

Full template Si nurul nie tempah....memang dia mintak tema rama2 gan bunga...kaler pulak soft pink gan soft biru....Memang ramai betul blogger yg meminati pink gan blue niekan...termasuklah aku....
Kalau korang nak follow blog nurul nie klik SINI....Nurul baru lagi berblog....Jom! follow beliau...boleh dapat kawan baru..
                           


"Jangan lupa Klik Nuffang aku kikiki"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

53 comments:

  1. sngt cantik , simple and soft :D. pandai la buatt..

    ReplyDelete
  2. hiii kak rose...sure nakk terjah blog tu hihi

    ReplyDelete
  3. no hal lah akak..
    jap lg ai terjah sana :)

    ReplyDelete
  4. ok kak... dah terjah !! cantik blog dia... :)

    ReplyDelete
  5. Sangat shanteekkkk..... Jap nak terjah.

    ReplyDelete
  6. cantik blog dia..pandai akak
    ok..saya follow sekarang..

    ReplyDelete
  7. sha tag ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2012/11/2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

    ReplyDelete
  8. ok..nty nyue nk terjah..teror la akk edit templete ni...buat la toturial akk..ehehehehe

    ReplyDelete
  9. cantiknye..
    sweet..
    ok..p terjah blog die skrg.. hihih..

    *done click adidas breath & stop*

    ReplyDelete
  10. cantik2 ...
    nak terjah lahh ;)

    ReplyDelete
  11. Mari kita ramai-ramai terjah blog Nurul :-)

    ReplyDelete
  12. wahhhh cntiknyewwww..... x sabar nk tgk model blog mas

    ReplyDelete
  13. CR buat template blog lagi , cantik2 semuanya ..

    ReplyDelete
  14. jom2...

    cr, nti ada masa su inbox yer.
    su nk order juga lah..

    ReplyDelete
  15. cantiknye blog cik rose..mcm dah lame tak tak berkunjung ke sini....

    ReplyDelete
  16. wah..pinky lagi.comellah..hehehehe

    ReplyDelete
  17. cintiknye layout dia.. tejah!

    ReplyDelete
  18. Kawan kita tu...hihihihi. Tq yer Cik Ros. Akak suggestkan awak pada dia and dia sangat happy dengan semua butterfly tu.

    ReplyDelete
  19. cantik CR buat..td tgk blog kak ariana..pon cantek..ni yg teringin nk tukar template lagi nih hehe

    ReplyDelete
  20. comelnye..walupun childish,okeylah tu tua perasan muda..hehe cute la sangat kan..

    ReplyDelete
  21. Cantiknya...Terjah jgn tak terjah..

    ReplyDelete
  22. wow...ctk jer cik rose edit..

    ReplyDelete
  23. dah lama tak datang sini. cr sht ke?

    ReplyDelete
  24. semakin cantik dan comel hasil tangan kamu sekarang dear :) tahniah :)

    otw nak terbang kesana :)

    mama semua colour suka..hahaha.

    ReplyDelete
  25. as salam

    makin handal lah CR..memang cute sebab pinky2 :)

    ReplyDelete
  26. Cantiknya mahligai yg Cik Ros bina utk Nurul..Saya dah follo dia...

    ReplyDelete
  27. a'aa warna pink n biru ni cantik :-)

    ReplyDelete
  28. cantik kak rose...ok nk g terjap jap :-)

    ReplyDelete
  29. jap lagi nak singgah....



    klik untuk che rose

    ReplyDelete
  30. as salam

    cantik cr buatkan..otw nak gi follow dai ni :)

    ReplyDelete
  31. salam...CR, bila nak review blog saya plak?hehehhe....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠