Make Over Blog QasehRania,Nabila Azmi Dan Siti Rohaida

Author : Cik Rose Cute | 2:48 PM | 31Total Comments |
Syukur Alhamdulilah....kerana kawan2 sudi dengan hasil tangan aku...Walaupun hasil edit aku tak sehebat mana.....Jom! kita terjah 3 blogger nie....

Nie blog QasehRania  dia suruh aku siapkan sebelum birthdaynya 15/November/ 2012....Akhirnya siap sebelum birthdaynya besok....Sempena birthdaynya...aku ucapkan "happy Birthday Dan Semoga happy selalu"....

Nie pulak blog Kisah Si Diary  dia tak kisah design camna pun...janji pink terang....hihihi....header pulak...dia nak doodle tgh tulis diari....Nasib baik ada doodle si apit.....(aku belum pandai lukis doodle....)Ha...nak tanya korang...kalau kita nak lukis doodle guna softwre apa erk?...

Blog yg last aku design....blog P/S:i love you  nama tajuk blognya....dia suruh aku letak love2....backgroundnya sama pulak gan aku hihihi....


Kalau korang nak ke blog dorang...korang klik jer kaler purple...ya...Sesiapa yg klik nuffang aku terima kasih ya....yg info aku klik tue...nanti klik jugak nuffang korang....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. tenq CR..
    bukn my besday la cr..
    my anibesery..hihi

    ReplyDelete
  2. cik rose edit, semua cun2 belako..
    tgk blog ni, sentiasa berubah..kreatif betullah sis ni..:)

    ReplyDelete
  3. terbaik kak.. blog cik sue tu deqla dah tgk td..sekilas pndg pun dah tau sape editkan... :)

    ReplyDelete
  4. CR punya hasil memang cantik + kreatip plak.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum rose...cantik semuanya...:)

    ReplyDelete
  6. wah makin mendapat sambutan yer...

    ReplyDelete
  7. Byk tempahan......sebab hasilnya kualiti..

    ReplyDelete
  8. ceria betul template atas sekali :)

    ReplyDelete
  9. semua pun cute..tp mata lbh tertumpu kaler biru tu.. huhu... salam maal hijrah sis :)\

    done click nokia lumia & milk adeal pants

    ReplyDelete
  10. makin berkembang skill akak. :)

    ReplyDelete
  11. Ketiga2 nya cantik dan cute!!!

    ReplyDelete
  12. template cik rose buat semua cute2 tau

    ReplyDelete
  13. sha ada buat GA jom join,,http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  14. thanks kakak for the lovely renovation dkt blog nabila yg xseberape tuu..

    sgt22222la suke..heheheh..


    slmt thun bru kak=)

    ReplyDelete
  15. Semuanya cantik..
    Dah terjah ketiga-tiga blog..

    ReplyDelete
  16. comei2 lah sis buat..
    paling bekenan dekat si debar tu..cute2 :)

    ReplyDelete
  17. cantikk.. nant blhlah cik rose make overkan blog saya pulak hihihihihi.....

    ReplyDelete
  18. jap lg nk terjah blog diorang...

    done digi

    ReplyDelete
  19. saya hujung taun ye cik rose..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠