Gosip Tentang Shaheizy Sam

Author : Cik Rose Cute | 9:51 AM | 14Total Comments |


 Nama Syatilla Melvin tiba tiba menjadi perhatian peminat dunia hiburan selepas gossip berlegar mengatakan yang beliau kini bergelar kekasih kepada pelakon popular, Shaheuzy Sam.
Bercakap kepada mStar Online, Shaheizy Sam mengakui yang beliau kini berkawan rapat & selesa dengan Syatilla Melvin tetapi semuanya masih terlalu awal buat mereka.
“Namun, saya tidak mahu memikirkan secara serius mengenai persahabatan kami pada waktu ini. Segalanya masih terlalu awal,” ujar Shaheizy Sam yang di’temui baru baru ini.
Tetapi pelakon lelaki ini enggan mengulas lanjut tentang khabar yang mengatakan beliau telah bertemu keluarga Syatilla Melvin kerana perlu menjaga hati banyak pihak.

“Maaf, saya tidak dapat komen sejauh mana rapat hubungan saya dan Syatilla. Cukuplah, saya katakan kami berkawan — banyak hati yang perlu saya jaga,” tambah beliau lagi.


P/S:Kalau ada jodoh tak kemana....betul tak sam? hihihihi.....

Tq baca entry...pasni nak jalan2 kat blog kalian...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. Ooh pelakun ni ade berlaku jadi katrina dalam cerita Julia... Memang cantik dia ni... Kalau betul, sesuai la...sama cantik sama padan ;)

    ReplyDelete
  2. wah gosip baru:)

    hai che ros lama tak singgah sini:)

    ReplyDelete
  3. huhu..nyue suka sam...jujur kan..cik rose jealous x?hehehe...

    ReplyDelete
  4. pyh jd retis nih... ke sana sini ada je mata memerhati... nsb lah kalu dia korek idung takde sapa tulis jd gosip hehehe

    ReplyDelete
  5. salam sis..
    TA kurang sikit dengan artis ni,pe pun thanks .....tau gak sikit sikit melaui blog sis nie,,,

    ReplyDelete
  6. ada jodoh..ada lah tu kan...kita tunggu jer

    ReplyDelete
  7. Elok la tu kalau dapat pilihan yg baik, tak salah nak dirikan masjid..

    ReplyDelete
  8. Frust sudah...ehhh, hahahahhaha...lupe plak dh kawen..kuikuikui

    ReplyDelete
  9. kalau ada jodoh tak kemana..kalau dah ok tu, langsungkan je... :)

    ReplyDelete
  10. deqla lg suka dia ngan yana...huhu...dorg padan sgt...

    ReplyDelete
  11. benda elok xbaik tangguh..lansungkan jer hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠