Full Template Blog Kyrah

Author : Cik Rose Cute | 1:07 PM | 21Total Comments |
Hari nie...aku review lagi blog blogger yg aku dah siap design....Walaupun memang busy giler...nak siapkan edit blog lagi...nak menguruskan anak2 lagi....mengemas,memasak dan semua itu terpaksa aku buat kikiki...Kadang2 tue....siang pun tak dapat tido....Harap korang tidak merajuk dengan aku ya...sebab aku lambat balas jejak korang.....Atas tue header Blog Cik Keyrah...

gambar yg kedua...adalah footer very2 simple....Harap korang singgah ke bog kyrah dan follow beliau....Klik SINI  yg menunggu untuk aku design harap bersabar....

    "Kalau ada masa...aku jejak blog korang....memang rindu sangat2...nak baca entry korang..Pasni nak sambung edit blog...Sekarang dah pukul 1.00 lebih...kerana terlalu busy....mandi pun belum lagi tau hihihi..mandi dulu..sembahyang baru sambung..."


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. cantik...

    kak nk tny akak blaja edit blog nih dkat siapa?byk gune kod HTML kan..kwn2 yg sy yg bru knl rmi tny sy mcm nk buat...sikit2 sy tau la..kalo cntik2 mcm akak nih tak reti sy

    ReplyDelete
  2. x per .. paham dikkk
    janji masyukkkkkkkkkkk ;))

    ReplyDelete
  3. xpe sis..kami faham..!

    nak terjah blog kyrah jap..hehehe

    ReplyDelete
  4. cantik blog dia..cik rose mmg pandai

    ReplyDelete
  5. wah... terjah sekarang jugak! :)

    ReplyDelete
  6. cik kyrah punya blog...yeah mesti cantik...

    ReplyDelete
  7. comelllnyaaa!!!saya tak pandai buat :(

    ReplyDelete
  8. eh..nape mcm nk sama jek ngan blog deqla ni? hahaha... tp yg akk buat opkos lg cute.. nnti tahun dpn yer kak.. deqla nk tempah..template utk awal tahun 2013.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikumrose...semakin sibuk rupanya...;)

    ReplyDelete
  10. ish..tak mandi lagi....kahkah...selamat berjuang CR..hiihi..

    ReplyDelete
  11. semakin murah rezeki...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. cik rose ni kreatif, makin banyak order. sebab semua comel2.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠