Wow! Pink Memikat Hati

Author : Cik Rose Cute | 8:56 PM | 22Total Comments |
Kalaulah ruang tamu rumah aku macam kat bawah...Alangkah bahagianya....hehehe...warnanya menyerlah memikat hati....Tak jemu mata memandang....I LIKE PINK...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. eca suka gmbr yg ke 4 tu...nice.

    ReplyDelete
  2. saya pun suka pink.. cantiklah blog akak. :)

    ReplyDelete
  3. nyaman je kalau dapat umah macam ni...

    ReplyDelete
  4. Tak begitu minat dgn kaler pink, tapi tetap menghormati peminat kaler pink (termasuk istri saya!!)

    ReplyDelete
  5. wahhhhh gambar2 ni la yang dijadikan ilham yer? :P

    ReplyDelete
  6. cik rose..lya dh trima byaran tu..tq ;-)

    rmh kaler pink mmg cantik..tp lya x suka..sbb susah nak match..lbh suka kaler krim

    ReplyDelete
  7. suka gandingan pink n putih... cantiknya!

    ReplyDelete
  8. wow pink..so sweet..semua cantik2 rasa sayang nak kua umah bila umah dah comeiii macam ni hahahha

    ReplyDelete
  9. deco yang simple. cantik je. kalau ombine hijau pucuk pisang dengan putih pun cantik ni.

    ReplyDelete
  10. semuanya nampak cantik, berseri seri

    ReplyDelete
  11. suka sangat deco yang no. 4 dn 6 tu... kalau la macam tu ruang tamu kat rumah saya, mak ai tak nak dah keluar rumah...

    ReplyDelete
  12. suka gambar 4.. so sweet tapi kat rumah saya semua lelaki.. sya je pompuan kompom pink di pulaukn

    ReplyDelete
  13. i like pepel..tp pink pun kiut la..

    ReplyDelete
  14. cantik.. kn best kalu umah sy pun camni..

    ReplyDelete
  15. cantikknya.. tapi sayang semua pink.. saya jer suke.. suami harapan.. x suke pink.. kalau merah menyala² tu suke lah dia.. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  16. i loikeeeeeee too. dlm mimpi je kot kalu dpt pun. hee.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠